; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Show ul „Dansează printre stele” s a aflat în grila Antenei 1 în 2014

„Dansează printre stele” își schimbă ziua de difuzare|Un nou jurat se alătură echipei

23 October 2014

Zvonurile au fost confirmate! După ce, ieri, Paginademedia.ro scria că oficialii Antenei 1 discută mutarea emisiunii „Dansează printre stele' în altă zi, iată că a venit și comunicatul oficial al televiziunii.

Danseaza printre stele

Astfel, show-ul jurizat de Jojo, Mihai Petre și Igor Munteanu va putea fi urmărit duminica aceasta, pe 26 octombrie, de la ora 20.30. Surpriza vine abia acum: emisiunea va fi difuzată și marți, 28 octombrie, de la aceeași oră, la concurență cu meciul de fotbal CSMS Iași – Steaua (partidă din Cupa României) de pe Pro TV și cu serialul „Trădarea' de pe Kanal D.

Motivul mutării? Pe 2 și pe 16 noiembrie, în zile de duminică, vor fi alegerile pentru Cotroceni, iar televiziunile vor acoperi întreaga zi aceste evenimente.

Nea Mărin se alătură juriului

Nea Mărin se alătură membrilor juriului emisiunii pentru a nota felul în care concurenții știu să petreacă românește pe ringul de dans. Nea Mărin însă va avea dublu rol, pentru că tot el este cel care a pregătit momentele artistice ale concurenților.

„În doar două zile a trebuit să creez dansurile tuturor celor 10 perechi', a declarat Marin Barbu. „În sala de dans sunt așa cum am învățat în urmă cu 40 de ani: foarte atent la elevi și la nevoile lor și cu metodele clasice la mine. Dacă văd că nu pricep pașii, îi rog să fie atenți, apoi vine palma, apoi… știu și ei, ce e mai la-ndemână', a continuat coregraful.

În cele două reprize de dans pregătite de Antena 1, telespectatorii vor putea vedea cum perechile de la „Dansează printre stele' încing dansuri populare din principalele zone folclorice ale țării. Cinci echipe vor dansa duminică dans popular, iar alte cinci charleston, jive, pasodoble și salsa. Așa cum se întâmplă în fiecare ediție, o pereche va fi eliminată din competiție.

Marți, pe 28 octombrie, petrecerea tradițională românească este continuată de concurenții care nu au dansat duminică folclor, în timp ce restul perechilor rămase în concurs vor dansa rumba, swing, jive și salsa. Marți, o altă echipă va parăsi show-ul „Dansează printre stele'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare