; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

91602156_2237825436525656_8543183636759838720_o

Danna Paola nu va mai apărea în sezonul 4 al serialului „Élite”. Ce face acum actrița mexicană

04 June 2020

Danna Paola și-a luat la revedere de la personajul Lucreciei, pe care l-a interpretat timp de 3 sezoane în serialul spaniol realizat de Netflix, „Elita'/ „Élite':

„Viața poate avea multe întorsături. Sunt foarte fericită pentru cele 3 sezoane, Lucrecia este un personaj pe care îl iubesc, care m-a fascinat și care mi-a plăcut să-i dau viață, m-a transformat în femeia care sunt azi. Nu sunt bună la despărțiri, niciodată nu am fost. Lu va fi în inimile tuturor mereu. Nu aș vrea să pară ca o despărțire, ci ca un nou început, este un proces, niciodată nu se știe ce va fi'. 

 

Danna și-a petrecut perioada de izolare din timpul pandemiei în Mexic, într-o casă spațioasă alături de 8 prieteni. În această perioadă ea a gătit sănătos, a scris versuri, a făcut meditație și spinning și s-a apucat să învețe portugheza. Iar de îndată ce restricțiile vor fi ridicate are multe planuri.

„Am multă muzică de făcut și oferte de seriale, în plus un turneu prin America Latină. Așa că atunci când se vor ridica restricțiile impuse de pandemie îmi voi vedea familia, nepoții, părinții, bunicii, după care, în august, voi pleca în turneu', a declarat artista în vârstă de 24 de ani ani, citată de peopleenespanol.com. „Voi lansa o melodie nouă, pe care am compus-o în carantină, și un videoclip pe care l-am filmat în casă', a adăugat Danna pe care o știți din telenovelele „La Doña' și „Cine-i cine?'.

 

Sezonul 3 al serialului „Élite' a avut premiera la Netflix pe 13 martie, iar filmările pentru cel de-al patrulea sezon vor începe de îndată ce restricțiile impuse de pandemie vor fi ridicate în Spania. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare