; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Danna Garcia vrea pe marile ecrane

31 March 2011

Danna-garcia-cinemaDanna Garcia, interpreta Lolei din telenovela Suflet rătăcit' de la Acasă, îşi doreşte să debuteze în cinematografie, să-şi întemeieze o familie şi, în principiu, să ducă o viaţă liniştită în Mexic.

În ultimii ani, Danna a dus o viaţă nomadă, în ultimii ani plimbându-se prin nu mai puţin de cinci ţări. Dintre toate călătoriile sale, Danna spune că Mexicul este ţara de care s-a legat emoţional şi care ocupă un loc special în inima ei. Mai mult, ea mărturiseşte că în Mexic se simte chiar mai bine decât în Columbia natală.

Acum, actriţa în vârstă de 26 de ani îşi doreşte stabilitate, armonie şi fericire de la profesia pe care o urmează, dar şi să-şi împlinească un mare vis, acela de a se lansa în cinematografia mexicană, unde a primit deja câteva oferte atractive: Timp de mulţi ani am dus o viaţă nomadă. Ceea ce caut acum este o viaţă linştită. Simt că anii în care eram în căutarea aventurii şi îmi doream să explorez lumea au trecut. Aceste lucruri nu mai fac parte din priorităţile mele. Acum îmi doresc să lucrez numai la proiecte care îmi plac foarte mult şi să trăiesc în locuri în care mă simt fericită, aşa cum mi se întâmplă în Mexic. Îmi doresc să fac cinematografie, să am o viaţă stabilă şi să-mi întemeiez o familie', a declarat ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare