; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Danna Garcia

Danna Garcia şi-a amânat nunta de dragul unei telenovele

03 March 2015

Actriţa Danna Garcia a avut de luat o decizie grea când mai mulţi producători din Mexic i-au propus să lucreze din nou cu ei (după ce, doi ani, i-a lăsat pentru compania americană Telemundo).

Danna Garcia

Conform entretenimiento.terra.com/tv, Danna a ales să înceapă filmările la o nouă telenovelă şi să renunţe la planurile de nuntă pe care le avea cu iubitul ei (pe care îl ţine departe de ochii ziariştilor).

„Mă întorc la telenovele, în curând, iar lucrurile s-au suprapus. Însă iubitul meu mă susţine, îmi înţelege meseria, mă ajută şi vrea să mă aştepte şi îi mulţumesc pe această cale', a spus Danna.

„Căsătoria este ceva important în viaţa mea. Aşa că iau lucrurile uşor. Am tot schimbat data până acum deoarece este un eveniment important pentru amândoi', a adăugat actriţa, citată de univision.com.

În prezent, Danna (37 de ani) promovează, în Mexic, un serial filmat în SUA, „Ruta 35', în care îi dă viaţă Sofiei, soţia unui traficant de droguri. Ultima telenovelă realizată de Danna a fost în 2014 şi se intitluează „Camelia la Texana'. Pe micile ecrane de la noi aţi văzut-o ultima oară la Acasă, în „Qué bonito amor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare