Homepage  / Vedete

Danna Garcia se alătură distribuţiei din “Lo imperdonable” / “Dragoste şi ură”

Danna Garcia se alătură distribuţiei din “Lo imperdonable” / “Dragoste şi ură”

de Redactia Tvmania

După ce a pierdut rolul principal din remake-ul telenovelei “Simplemente Maria”, în faţa Claudiei Alvarez, actriţa Danna Garcia (37 de ani) va avea totuşi de lucru în perioada următoare.

Cei de la tvynovelas.com au anunţat că ea va juca rolul unui psiholog în telenovela “Dragoste şi ură” (“Lo imperdonable”) şi că va interacţiona foarte mult cu personajul Anei Brenda Contreras, Veronica.

Danna Garcia

Din cauza faptului că telenovela “Dragoste şi ură” a debutat cu stângul în Mexic, având audienţe mici, producătorul şi regizorul Salvador Mejia s-a gândit să mai modifice un pic scenariul şi să aducă personaje noi. Anunţat cu surle şi trâmbiţe săptămâna trecută, se pare că actorul Jose Ron încă nu i-a dat un răspuns final lui Mejia. El ar fi trebuit să-l interpreteze pe rivalul în dragoste al lui Martin (Ivan Sanchez), însă nu se ştie dacă va putea filma până la urmă, pentru că mai are şi alte proiecte. La fel s-a scris şi despre Jencarlos Canela, că va apărea la un moment dat în telenovelă, însă el a refuzat categoric, pentru că are foarte multe concerte vara aceasta.

Telenovela „Dragoste şi ură”, cu Ana Brenda Contreras şi Ivan Sanchez în rolurile principale, a putut fi văzută şi pe micile ecrane de la noi, la Prima TV, timp de trei săptămâni. Ulterior, ea a fost scoasă din grila postului.

Te-ar putea interesa și:

De ce a dispărut telenovela „Dragoste şi ură” din grila de programe Prima

Protagoniștii din „Dragoste şi ură” au filmat scene fierbinţi în Cancun

Premieră: Telenovela „Dragoste şi ură” începe la Prima TV

Ivan Sanchez a avut concurență serioasă pentru rolul din “Dragoste şi ură”

Prima va difuza telenovela “Dragoste şi ură”, cu Ana Brenda şi Ivan Sanchez

Ivan Sanchez este mereu iertat de iubita sa

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton