; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Danna Garcia

Danna Garcia s-a vindecat de coronavirus. Cum a fost întâlnirea cu fiul ei

02 June 2020

A răsărit soarele pe strada actriței de telenovele Danna Garcia. După ce timp de trei luni a stat izolată de familia sa, din cauza infectării cu coronavirus, aceasta s-a întors alături de cei dragi. 

După două testări negative și după ce s-a asigurat că totul este în regulă cu ea, Danna Garcia este acum alături de băiețelul său Dante, care pe 11 iulie va împlini 3 anișori. Vestea a dat-o chiar ea pe rețelele de socializare alături de un videoclip în care este surprinsă prima revedere a actriței din telenovela „Amazoanele: lupta pentru fericire' cu fiul său:

„Astăzi mă întorc la fiul meu după foarte mult timp. Sunt super emoționată, sunt puțin nervoasă pentru că nu m-a mai văzut atât de mult, încât nu știu cum va reacționa”, a spus ea într-un videoclip pe care l-a postat pe Facebook. „Mi s-a părut important să faceți parte din acest moment și să vă mulțumesc foarte mult. Simt că vă eram datoare. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și m-au însoțit în acest moment, în aceste luni, în această izolare', a fost mesajul Dannei. 

La jumătatea lunii mai, Danna anunța că a decis alături de soțul ei că se vor muta din Mexic alături de fiul lor Dante:

„Am reconsiderat câteva aspecte ale vieții noastre la nivel de familie și vom avea parte de câteva schimbări drastice. Ne vom muta din țară’, a mărturisit actrița columbiană în exclusivitate pentru People en Español.

Decizia de a părăsi Mexicul, țară în care locuiesc în prezent, stă la baza dorinței de a-i oferi fiului său o viață mai bună. Cei doi nu au hotărât însă unde vor locui:

„Mereu suntem între o țară și alta. Simțim că starea mea de sănătate a fost un semn care ne-a arătat cât de scurtă e viața. Dorim un loc în care fiul meu să prindă rădăcini’.

Danna (42 de ani), pe care o știm din telenovele celebre, precum „Cafea cu parfum de femeie (1994) sau mult mai recenta „Amazoanele (2016), a luat cel mai probabil virusul în Spania, unde a călătorit la începutul lui martie. La întoarcerea în Mexic, prevăzătoare, mai ales că începuse deja să se simtă rău, actrița s-a autoizolat de soț, scriitorul și jurnalistul spaniol Iván González, și de fiul lor de trei ani, Dante, dar tot a ajuns la spital din cauza bolii. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare