; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Danna Garcia, într-o nouă telenovelă la Acasă

26 February 2011

dannaSâmbătă, 26 februarie, de la 18.30, la Acasă începe telenovela Suflet rătăcit' (Bella Calamidades'), care îi are în rolurile principale pe Danna Garcia (din Jurământul') şi pe Segundo Cernadas. Serialul va fi difuzat în fiecare zi, de la aceeaşi oră, 18.30.

Frumoasa actriţă Danna Garcia o interpretează pe Lola o tânără care a rămas orfană de mică, iar copilăria şi-a petrecut-o suportând tiraniile mătuşii sale, pentru ca, în final, să ajungă să trăiască abandonată în cimitirul din sat. Destinul ei se schimbă când îl întâlneşte pe Marcelo Machado (Segundo Cerdanas), cel mai dorit burlac din localitate. Acesta se se îndrăgosteşte de Lola, în ciuda aspectului ei fizic, iar între ei se naşte o poveste de iubire, pe cât de neaşteptată, pe atât de frumoasă. Totuşi, invidia şi interesele celor din jur aproape distrug magia iubirii lor. Însă, destinul acestei tinere se schimbă, iar Lola se va întoarce în sat pentru a le da o lecţie celor care i-au făcut viaţa un calvar.

Spaniolii, înnebuniţi după Suflet rătăcit'

Producţia este prima telenovela lansată de Telemundo pe piaţa internaţională, înainte ca aceasta să fie difuzată în ţara de origine, Statele Unite ale Americii, şi este filmată în frumoasele împrejurimi ale capitalei Columbiei, Bogota. Producţia Suflet rătăcit' se difuzează în Spania, Bulgaria, Peru, Ecuador, Panama, Costa Rica, El Salvador, Guatemala şi Nicaragua, în toate aceste locuri având mare succes. În Spania, în luna februarie 2010, primul episod a fost vizionat de peste 2.336.000 de telespectatori.

Actorul argentinian Segundo Cernadas este cunoscut din telenovele 90-60-90 Fotomodelele' şi Înger sălbatic', unde a jucat alături de simpatica Natalia Oreiro. În timpul filmărilor la Suflet rătăcit', acesta a trăit emoţiile venirii pe lume a primului său fiu, Salvador, la sfârşitul anului 2009. Personajul meu este foarte, foarte corect. Face parte din categoria acelor cavaleri din vremuri străvechi care încearcă să facă totul cât mai bine. El se va îndrăgosti de Lola, căreia, la începutul poveştii, pare să îi meargă totul rău în viaţă', a declarat el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare