; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Danna garcia

Danna Garcia despre rolul de mamă: „Maternitatea este o adevărată aventură”

12 February 2019

Actriţa de telenovele Danna Garcia (41 de ani) le-a făcut o surpriză fanilor de pe Internet publicând o poză cu ea şi bebeluşul ei, Dante, născut pe 11 iulie 2017.

„Dante e frumos şi mărişor deja. Nu mi-am imaginat vreodată că să ai un copil este ca un serviciu. Dante este nărăvaş, nu ascultă de mine deloc. Nu reuşesc să-l fac să înţeleagă cuvântul „nu', dar este foarte iubitor şi bun. Maternitatea este o adevărată aventură!', a spus Danna, citată de peopleenespanol.com.

Actriţa de origine columbiană a declarat că s-a logodit cu tatăl copilului ei, un ziarist şi scriitor de origine spaniolă, însă că nunta nu este pe lista ei de priorităţi:

„Sincer e cam scumpă o nuntă, prefer să fac economii pentru alte lucruri. În plus, nici nu pot să lucrez mult deocamdată şi să am multe proiecte pentru că Dante e foarte mic'. Totuşi recunoaşte că nu-şi doreşte să stea foarte mult departe de micile ecrane: „Dacă se vor lega lucrurile, mă veţi vedea mai repede decât credeţi'.

Ultima telenovelă în care a jucat Danna a fost „Legea iubirii' („Por amar sin ley', 2018), timp de 9 episoade, iar pe marile ecrane din Mexic a fost văzută anul trecut în comedia „Malacopa'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare