; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Danilo Carrera

Danilo Carrera va fi protagonistul unei telenovele noi. Cine îi va fi parteneră în această producție

05 July 2019

Danilo Carrera (30 de ani) va juca într-o nouă telenovelă marca Televisa și produsă de Rosy Ocampo. Actorul cunoscut din producțiile „Raze de lună' sau „Pasiune și putere' o va avea parteneră în noua producție pe Paulina Goto (25 de ani) cunoscută din telenovela „Inima mea e a ta', dar și din relația pe care a avut-o cu actorul Horacio Pancheri. 

Cei doi vor fi protagoniștii telenovelei „Vencer el cilencio' ale cărei filmări au început în această săptămână, în Mexic. 

Danilo Carrera a stat un an departe de platourile de filmare, acesta hotărând să se mute o perioadă în țara sa natală, Ecuador. Înainte de a anunța noul proiect, acesta a făcut publică și relația cu actrița Michelle Renaud, alături de care a jucat în ultima sa telenovelă, „Raze de lună'. 

Paulina Goto și Danilo Carrera vor juca în noua telenovelă alături de Cesar Evora, CArlos Bonavides, Alejandro Avila și Jade Fraser pe care o putem vedea în prezent la Pro 2 în telenovela „Familia soțului meu'. 

Telenovela va aborda povestea a patru femei care fac parte din aceeași famillie și care înfruntă diferite probleme cauzate de societatea actuală precum sarcinile la o vârstă adolescentină, machismul și hărțuirea, printre altele. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Acompañamos a @paulinagoto al claquetazo de Vencer el Silencio #talentojerry #vencerelsilencio

A post shared by Jerry ML (@jerryml1) on

 

Producătoarea Rosy Ocampo a făcut și telenovele precum „Forța destinului', „Cameleonii'.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare