Homepage  / Vedete româneşti

Daniela Nane și Octavian Ene, prima apariție publică în calitate de cuplu. Cum a început povestea lor de dragoste

Daniela Nane și Octavian Ene, prima apariție publică în calitate de cuplu. Cum a început povestea lor de dragoste
9

de Cristina Țapu,

Daniela Nane și tenorul Octavian Ene nu-și mai ascund relația de ochii publicului. Cei doi au participat împreună, în calitate de cuplu, la emisiunea moderată de către Cătălin Măruță la PRO TV. Ei au vorbit despre povestea lor de dragoste, dar și despre proiectele în care sunt implicați.

Daniela Nane și Octavian Ene, prima apariție împreună în calitate de cuplu

După ce a divorțat de Adrian Cioroianu, actrița Daniela Nane și-a găsit liniștea în brațele tenorului Octavian Ene, în vârstă de doar 29 de ani. Cei doi au participat la emisiunea lui Cătălin Măruță, iar prezentatorul i-a întrebat despre relația lor.

daniela nane 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Daniela Nane a subliniat că, deși înțelege interesul publicului pentru viața sa personală, nu se simte datoare să furnizeze explicații suplimentare despre deciziile pe care le ia. Cei doi s-au cunoscut la teatru, iar Octavian a recunoscut, cu sinceritate, că nu știa cine este Daniela Nane.

„Eu înțeleg că sunt o persoană cunoscută și că lumea e curioasă, dar pe nimeni nu mă interesează nimeni ce face, când face, cu cine se căsătorește, când divorțează, de ce. (…) Dacă fiecare om din public care ne ascultă, dacă ar fi nevoit să anunțe de fiecare dată ce se întâmplă în viața lui, nu cred că ar fi confortabil. E o chestie asumată, nimeni nu a înșelat pe nimeni. Noi nu ne-am ascuns, doar că nu am anunțat în presă. Opt ani am fost căsătorită (n.r. cu Adrian Cioroianu)”, a declarat Daniela Nane.

„Ne-am cunoscut la teatru unde lucram amândoi. Eu lucram deja de vreo doi ani și jumătate când a venit Daniela acolo. (…) Eu nu știam cine e Daniela Nane, spre rușinea mea. Eu sunt pe pătrățica mea, pe muzica mea”, a completat tânărul tenor.

Daniela Nane a fost căsătorită cu afaceristul Viorel Popa, relație din care a rezultat un fiu, pe nume Codrin. Cu toate acestea, căsnicia lor nu a fost de durată și au decis să divorțeze în anul 2002.

Daniela Nane a divorțat de Adrian Cioroianu după opt ani de relație

Daniela Nane are un fiu, în vârstă de 25 de ani, pe nume Codrin, rezultat din relația pe care a avut cu afaceristul Viorel Popa. Codin a practicat scrimă, înot și atletism și este foarte înalt, având peste 1.90 înălțime.

Fiul actriței a studiat psihologie investigativă. „Am făcut scrimă opt ani, dar nu mi-a plăcut la antrenamente. Eu făceam sportul acesta de plăcere, dar nu puteam să sufăr să merg la antrenamente. Eram talentat, dar nu m-a interesat să fac o carieră din asta”, declara Codin, conform Avantaje.

În anul 2016, actrița a decis să se căsătorească cu Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale. Se pare că nici această uniune nu a rezistat testului timpului.

Octavian Ene este bărbatul care a captivat inima Danielei Nane, având mai puțin de 30 de ani, așadar diferența dintre el și actriță este una mai mare de douăzeci de ani, însă anii nu reprezintă un impediment în calea iubirii lor.

Sursă foto: Instagram – Captură video

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton