; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniela Gyorfi intră în pielea lui Harry Potter la “Roata norocului”

04 July 2012

Daniela Gyorfi se alătură, în această seară, vedetelor care iau parte la concursul „Roata norocului' de la Kanal D. Câștigurile obținute de ea vor fi oferite soților Mihalache și copilului lor, bolnav de hipoacuzie.

Alături de Radu, din Cluj, și Petrisor, din Botoșani, doi concurenți hotărâți să îmblânzească' Roata, Daniela a încins atmosfera încă de la intrarea în platou. Distracția a atins cote maxime când vedeta a intrat în rolul lui Harry Potter.

Bigudiurile – recuzită pentru pedepse

Cu bigudiurile în păr, susținute' cu ajutorul unui sutien de plajă, așa și-a făcut Ana-Maria Barnoschi apariția la emisiune, spre mirarea lui Liviu Vârciu, care a găsit imediat o întrebuințare' a bigudiurilor asistentei sale la … pedepse.  Poezii recitate cu proteza de box în gură sau coafarea concurenților cu bigudiurile Anei-Maria sunt doar câteva dintre pedepsele care au dus distracția la superlativ, la Roata Norocului'.

Obosit de atâtea cazne la care și-a supus concurenții din emisiune și vizibil încercănat', Liviu Vârciu a inversat rolurile cu asistenta lui,  alegând să se relaxeze cu felii de castravete pe ochi –  cel mai eficient tratament anticearcăn.

Nu ratați miercuri, 4 iulie, de la ora 20.00, Roata norocului', un show prezentat de Liviu Vârciu, la Kanal D.

daniela-gyorfi-il-imita-pe-harry-potter

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare