; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

GA_310517_Fantastic_0164

Daniela Crudu și sora ei se duelează cu Raluca și Denisa de la Bambi, la “FANtastic Show”

21 July 2017

Meciul fantastic dintre Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, condus detașat în acest moment de Vârciu cu scorul de 4 la 1, continuă sâmbătă, 22 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1, cu o nouă rundă.

De data aceasta, cei doi vajnici căpitani vor intra în joc alături de patru frumoase coechipiere. Astfel, Andrei va susține probele fantastice împreună cu surorile Ana Maria și Daniela Crudu, în timp ce Liviu va intra în arenă avându-le în echipă pe Raluca și Denisa Tănase de la Bambi. Duelul lor va fi jurizat cu aplomb și competență de celebrii Zuza și Neluțu, alias Paula Chirilă și Pepe, și arbitrat cu mare atenție de la centru de energicul Florin Ristei.

Cum o victorie fantastică nu se obține niciodată ușor, concurenții vor avea de trecut și de această dată probe numeroase și complicate.

Liviu, Andrei & Co vor trebui să joace o partidă de ping-pong în timp ce sunt… curentați, la proba Ping-pong la curent', vor avea de recunoscut utilitatea unor obiecte mai speciale, la Invenții neobișnuite', ori să gătească într-un mod cu totul aparte o delicioasă ruladă cu brânză și legume, la proba Mâinile nebune'. Minifotbal', Proba de grup', Recunoaște melodia', Paharele acrobat', Înapoi la școală', Mingile muzicale' și Cuvintele tabu' sunt celelalte probe care vor face diferența în meciul de sâmbăta aceasta.

Dacă va reuși Andrei Ștefănescu să reducă din diferența de scor, în înfruntarea estivală cu Liviu Vârciu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 22 iulie, de la ora 20.30, numai la FANtastic Show'.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare