Homepage  / Vedete româneşti

Daniela Crudu, primele declarații despre botezul fiicei sale. „Am avut emoții”

Daniela Crudu, primele declarații despre botezul fiicei sale. „Am avut emoții”
8

de Roxana Mirea,

Daniela Crudu și iubitul ei, Dani, au botezat-o pe fiica lor, Daiana Maria. Fericitul eveniment a avut loc ieri, 20 august 2023, iar invitații s-au distrat pe cinste. Fosta asistentă TV a făcut și primele declarații despre botezul fiicei sale.  

Daniela Crudu și-a botezat fiica 

Daniela Crudu și iubitul ei, Dani, au botezat-o pe fiica lor, Daiana Maria. Fosta asistentă TV a purtat o rochie scurtă, albă, iar la gât a purtat un trandafir alb confecționat din același material precum rochia. Ea s-a asortat cu fiica ei, care a fost îmbrăcată cu o rochiță albă din tulle.  

La eveniment au participat peste 160 de persoane, iar petrecerea a fost una foarte reușită, unde invitații s-au distrat pe cinste. Daniela Crudu a făcut și primele declarații despre botez. 

daniela-crudu-si-a-botezat-fiica-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Sunt mult mai liniștită, gata! Au trecut emoțiile. Abia acum a început să plângă că s-a plictisit și e rochia asta incomodă, dar e bine, gata, m-am liniștit. 

 Am avut emoții când a băgat-o în apă. 

Sunt pregătită pentru petrecere. Urmează să ne distrăm, să înceapă artiștii să cânte. Va cânta Luis Gabriel, George Talent și Valentino. Vom avea tort … Așteptăm 160 de invitați”, a spus Daniela Crudu pentru Antena Stars. 

Printre invitați s-au numărat și prietenele brunetei, cum ar fi Mădălina Pamfile, Ana Maria Mocanu și Loredana Chivu. De la eveniment nu a lipsit nici Mihai Mitoșeru, bun prieten și fost coleg de televiziune cu Daniela Crudu. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton