; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniela Crudu, concediată de la Antena 1

18 January 2011

Deşi asistenta lui Răzvan şi Dani de la Antena 1 a apărut ieri în emisiune, conducerea postului a decis să o dea afară pe Crudu din cauza scandalului celor 10 mii de euro primiţi „cadou de Moş Nicolae' de la Leo de la Strehaia, aşa-zisul „Prinţ al ţiganilor'.


.
Decizia a fost motivată, probabil, de faptul că povestea ar fi putut dăuna considerabil brand-ului emisiunii, mai ales că Daniela i-a implicat şi pe colegul Răzvan Simion şi pe producătoarea „Neatza', spunându-i lui Leo de la Strehaia că i-a plătit pe aceştia pentru a-şi păstra postul.

Crudu a negat acuzaţiile lui Leo, care a afirmat că a plătit-o pe aceasta pentru compania' ei, iar ea nu şi-a onorat promisiunea, dar a şi dezvăluit că aceasta i-ar fi mituit pe cei doi colegi.

Cu toate acestea, şefii Antenei 1 au hotărât că e mai bine să rupă relaţiile cu fosta vedetă Playboy, după ce toată povestea a luat o turnură urâtă în ultimele săptămâni.
.
Daniela rămâne un copil super simpatic'

Anunţul a fost făcut azi, după ce Răzvan şi Dani reveniseră ieri din vacanţă. Din partea lor, cei doi au avut cuvinte de laudă la adresa vecinei'.

Daniela rămâne pentru noi un copil super simpatic, cu care sigur că, de cele mai multe ori, nu ne-am putut înţelege, pentru că de-aia am luat-o, ea fiind uşor nebună. Rămâne omul care a dat valoare plus meseriei de vecină, ca nicio altă fată din România', a declarat Dani.

El a completat spunând că nu exclude varianta unei noi asistente: Peste toate, rămâne cea mai vecină dintre vecine şi cea mai asistentă dintre asistente. Vecina 3 s-a dus, poate urmează vecina 4, sau poate închidem acest subiect'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare