; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniela Crudu a căzut în „plasa” lui Negru

24 March 2011

daniela crudu-plasa-de-steleColega lui Capatos de la Antena 1 se înscrie în seria asistentelor TV care au fost victimele unor farse orchestrate de Dan Negru, la „Plasa de stele'. Spontaneitatea ei, însă, i-a surprins pe colegi, care îşi imaginaseră că va avea o cu totul altă reacţie.

Chemată de PR-ul unui mall – de fapt, o actriţă angajată de emisiune – din Bucureşti pentru a discuta o colaborare, ea s-a trezit că stabilimentul e evacuat, iar ieşirile sunt blocate. La finalul discuţiei, PR-ul s-a scuzat că nu o conduce până la ieşire, motivând că are o altă întâlnire, iar Daniela s-a trezit singură, într-un magazin imens şi pustiu.

Spre surpriza întregii echipe, după ce a bătut disperată cu pumnii şi cu picioarele în toate uşile, Daniela s-a consolat dând iama în rafturile din supermarket. Chiar dacă nu era nimeni prin preajmă, ea a lăsat la casă contravaloarea cumpărăturilor şi un bileţel.

Scenariul farsei nu a fost, însă, afectat. Deşi era deja singură, într-un mall din care nu putea ieşi, asistenta de la „Un show păcătos' a fost, de asemenea, şi martora unui jaf la un magazin de bijuterii. Cum a scăpat Daniela de încurcătură puteţi afla duminică (27 martie), de la ora 20.20, pe Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare