; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Avenue 5111

Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Larry David, Hugh Laurie, Jude Law vin la HBO GO în ianuarie 2020

21 December 2019

Vom avea un Stephen King nou-nouț – „Outsider', un Hugh Laurie în rolul unui căpitan de navă spațială, în „Avenue 5', un sezon al doilea din „Noul papă', și tot al doilea sezon din „Creatorii de miracole: Evul Mediu', cu Daniel Radcliffe și Steve Buscemi.

 

THE OUTSIDER/ OUTSIDER

Din 13 ianuarie

 

Bazat pe romanul omonim scris de Stephen King, serialul dramă explorează investigația uciderii violente a unui băiat de 11 ani și circumstanțele misterioase din jurul acestei crime oribile.

Bazat pe romanul omonim de mare succes scris de Stephen King, serialul de 10 episoade îl urmărește pe detectivul Ralph Anderson (Ben Mendelsohn), în timp ce investighează cazul uciderii lui Frankie Peterson, în vârstă de 11 ani, al cărui corp mutilat a fost găsit în pădurea din Georgia. Circumstanțele misterioase care înconjoară această crimă îngrozitoare îl determină pe Ralph, încă afectat de moartea recentă a propriului său fiu, să apeleze la ajutorul lui Holly Gibney (Cynthia Erivo), un detectiv particular ale cărei abilități speciale ar putea explica inexplicabilul.

 

THE NEW POPE/ NOUL PAPĂ

Disponibil pe HBO GO din 10 ianuarie, două episoade în fiecare săptămână

 

Pius al XIII-lea este în comă. Și, după un interludiu, Voiello reușește să-l aleagă pe tronul papal pe Sir John Brannox, un aristocrat englez moderat și sofisticat. Noul papă pare perfect, dar ascunde fragilități și secrete.

Pius al XIII-lea este în comă. Și, după un interludiu pe cât de neașteptat pe atât de misterios, Voiello reușește să-i determine pe ceilalți să-l aleagă pe tronul papal pe Sir John Brannox, un aristocrat englez moderat, fermecător și sofisticat, luând numele Ioan Paul al III-lea. Noul papă pare perfect, dar ascunde fragilități și secrete. Totodată, el își dă seama că va fi dificil să ia locul carismaticului și ilustrului său predecesor, în timp ce la Vatican Voiello se străduiește să administreze o Biserică asediată de scandaluri deopotrivă interne și externe. Sofia și Esther se dovedesc a fi foarte diferite de ceea ce par și cardinalul Gutierrez continuă să lupte împotriva contradicțiilor sale.

Apoi, mai mulți credincioși încep să-l idolatrizeze pe Pius al XIII-lea, care începe să trimită mesaje ciudate de pe patul său de spital. Până când…

 

AVENUE 5

Din 20 ianuarie, în fiecare luni

 

Serialul este o comedie despre turismul spațial, care are loc în viitor, când sistemul solar e la îndemâna tuturor. Hugh Laurie e Ryan Clark, căpitanul navei de croazieră Avenue 5, și, cu el la conducere, nimic rău nu se poate întâmpla.

Creat, scris și produs de Armando Iannucci, omul din spatele producției Veep', serialul Avenue 5' este o comedie despre turismul spațial, care are loc 40 de ani în viitor, când sistemul solar este disponibil tuturor. Hugh Laurie joacă rolul lui Ryan Clark, căpitanul navei spațiale de croazieră Avenue 5. Suav, încrezător, controlat și responsabil, Ryan este bărbatul pe care îl vrei șef atunci când are loc o criză. Josh Gad este Herman Judd, miliardarul din spatele Avenue 5 și proprietarul întregului brand Judd, ce conține hoteluri, cluburi de fitness și turism spațial. Zach Woods este Matt Spencer, șeful departamentului de relații cu clienții. Nikki Amuka-Bird e Rav Mulcair, șeful misiunii Judd pe Pământ. Rebecca Front este Karen Kelly, o conducătoare înnăscută care a urcat ilicit pe Avenue 5 folosind biletul netransmisibil al surorii sale.

 

CURB YOUR ENTHUSIASM/ LARRY DAVID, INAMICUL PUBLIC NR. 1 – X

Din 20 ianuarie, în fiecare luni

 

Larry David îi face pe ceilalți și pe sine însuși să se simtă oribil în timp ce își caută fericirea. Fiecare episod aduce în prim plan celebrități care își joacă propriile roluri în această reprezentare nemiloasă a vieții lui Larry.

HBO prezintă sezonul 10 al serialului de comedie câștigator al premiilor Emmy® și Globul de aur, în care scenaristul/ producătorul/ comediantul Larry David este… scenaristul/ producătorul/ comediantul Larry David. Fiecare episod prezintă imagini în stil verité cu David (care-și joacă propriul rol) pe măsură ce intră în tot soiul de belele, atât cu personalități fictive, cât și cu cele din viața reală. Jeff Garlin (managerul Jeff Greene), Susie Essman (soția lui Jeff, Susie), Cheryl Hines (fosta soție a lui Larry, Cheryl) și JB Smoove (prietenul lui Larry, Leon), revin și ei în rolurile din sezoanele trecute.

 

BABYLON BERLIN – II

Din 24 ianuarie, în fiecare vineri, câte două episoade

Berlin, nebunii ani ’20: o metropolă pentru cei cu talent, ambiție și pasionați de o viață agitată. Dar sub suprafața strălucitoare, oamenii se luptă pentru o viață mai bună. E o perioadă a crimei organizate și a extremismului politic.

Berlin, toamna anului 1929, în timpul săptămânilor zbuciumate de înainte de prăbușirea bursei din Vinerea neagră: inspectorul Gereon Rath și Charlotte Ritter sunt repartizați să ancheteze moartea violentă a actriței Betty Winter. În timp ce Gereon se luptă să-și rezolve problema cu drogurile și să se adapteze la noua sa viață de familie, Charlotte se luptă pentru recunoaștere într-un departament de poliție dominat de bărbați. Pentru unii, însă, aceste perioadă de încercări oferă oportunități. Pe măsură ce filmul sonor cucerește marele ecran lăsându-i pe mulți în urmă, dubiosul armean își încearcă șansele ca producător de film, numai pentru a afla, foarte curând, că industria cinematografică este la fel de putredă ca lumea interlopă. Alții luptă pentru puterea politică: Reichswehr-ul Negru își regăsește forțele pentru următoarea sa încercare de a da jos democrația și înmormântarea unui nazist faimos ucis oferă ocazia perfectă de a provoca mai multe confruntări cu comuniștii. Dar noaptea totul pare uitat și orașul încă dansează pe marginea vulcanului, ca și cum ziua de mâine nu ar exista.

 

GET SHORTY/ UN MAFIOT LA HOLLYWOOD – III

Tot sezonul din 7 ianuarie

 

Serialul prezintă povestea lui Miles Daly, un asasin din Nevada care încearcă să-și schimbe profesia și să devină producător de filme la Hollywood. Acolo, îl întâlnește pe Rick Moreweather care devine partenerul lui Miles.

Inspirat de romanul bestseller al lui Elmore Leonard, serialul de comedie neagră „Un mafiot la Hollywood' prezintă povestea lui Miles Daly (Chris O’Dowd), un asasin pentru o organizație infracțională din Nevada, care încearcă să devină producător de filme la Hollywood cu ajutorul unui producător trecut, Rick Moreweather (Ray Romano). Astfel, încearcă să-și lase în urmă trecutul de infractor. În sezonul 2, Miles încearcă să-și împace ambițiile ca producător de filme și bărbat de familie cu abilitățile sale de criminal. Progresul lui la Hollywood e amenințat când un producător cu care a făcut echipă în primul sezon e de acord să poarte un microfon pentru poliție. În sezonul 3, Miles acceptă mai multe metode nemiloase în timp ce echilibrează balanța și încearcă să urce în ierarhia de la Hollywood.

 

THE PIER/DEBARCADERUL – II

Tot sezonul din 17 ianuarie

 

Serialul spune povestea arhitectei Alexandra care, deși distrusă de sinuciderea soțului ei Oscar, este și mai devastată atunci când află că acesta a dus o viață dublă cu o altă femeie, Veronica.

Serialul este povestea celebrei arhitecte Alexandra care, deși distrusă de sinuciderea soțului ei Oscar, este și mai devastată atunci când află că acesta a dus o viață dublă cu o altă femeie, Veronica, și că are un copil cu aceasta. Știind că fie va înnebuni, fie va rezolva misterul, Alex se apropie de Veronica. Inițial, ea vrea să-i spună despre moartea lui Oscar, dar apoi decide să se împrietenească cu ea sub o identitate falsă pentru a afla de ce a preferat Oscar să trăiască cu această minciună. Când Alexandra îi dezvăluie Veronicăi că este văduva lui Oscar, mărturisirea amenință să le strice prietenia. Dar amândouă sunt, deja, mult prea implicate: ele trebuie să afle ce rol au avut relațiile dubioase ale lui Oscar în moartea sa și, de asemenea, cum își pot continua viața.

 

MIRACLE WORKERS:DARK AGES/ CREATORII DE MIRACOLE: EVUL MEDIU

Din 29 ianuarie

 

O poveste despre prietenie, familie și încercarea de a nu fi ucis, sezonul 2 se axează pe un grup de țărani care încearcă să rămână optimiști într-o lume în care inegalitatea veniturilor și asistența medicală proastă se găsesc la tot pasul.

Sezonul 2, cu 10 episoade, se axează pe un grup de țărani din perioada medievală care încearcă să rămână optimiști într-o lume în care inegalitatea veniturilor, asistența medicală proastă și ignoranța se găsesc la tot pasul. Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jon Bass, și Lolly Adefope care se întorc în noi roluri și înfruntă noi provocări.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare