; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Radcliffe suferă de o formă severă de cefalee

20 June 2012

Daniel Radcliffe, starul din filmele cu „Harry Potter', a fost diagnosticat cu o formă severă de cefalee – denumită “cefaleea în ciorchine” sau sindromul Cluster Headache, scrie express.co.uk.

Actorul de doar 22 de ani a renunțat deja la mai multe obligații de natură profesională din cauza unor dureri de cap insuportabile. După ce a mers la medic, Radcliffe a aflat că suferă de o formă rară de cefalee, care îi provoacă niște dureri de cap intense. Nu se cunosc deocamdată cauzele care duc la această boală.

„În iarnă, sufeream de o boală ciudată, denumită Cluster Headache. E o formă foarte rară, dar foarte dureroasă. Pe lângă ea, o migrenă pare ceva banal. Pe atunci, credeam că sunt un laş. Luam 12 calmante puternice pe zi şi mă întrebam singur: «Cum e posibil să mă doară capul în continuare?»', a declarat actorul, duminică, într-un interviu acordat publicaţiei The Independent on Sunday.

Actorul britanic a făcut senzaţie, în urmă cu câţiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru “Equus”, de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York), iar în 2007 a jucat în lungmetrajul TV “My Boy Jack”.

Cel mai recent film al său este “The Woman in Black”, peliculă lansată în Statele Unite în luna februarie.

Vestea că Daniel Radcliffe e grav bolnav vine la câteva zile după ce s-a aflat că și Jack, mezinul familiei Osbourne, suferă de o boală incurabilă, scleroză multiplă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare