; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Radcliffe a păstrat ochelarii lui Harry Potter

27 October 2010

Actorul de 21 de ani a terminat de filmat scenele finale din „Harry Potter şi Talismanele Morţii', al şaptelea şi ultimul fim din seria în care joacă de când avea zece ani, şi spune că ochelarii vrăjitorului reprezintă singurele obiecte cu valoare sentimentală pe care a dorit să le păstreză, relatează femalefirst.co.uk.

„Am luat două perechi de ochelari. Una din al şaptelea film, care nu avea lentile. Acestea au fost singurele obiecte pe care le-am vrut. Nu am vrut bagheta, cu siguranţă n-am vrut mătura, aşa că ochelarii erau singurele obiecte pe care mă fixasem', a spus Daniel Radcliffe.

Filmul „Harry Potter şi Talismanele Morţii' este împărţit în două părţi, iar Daniel Radcliffe spune că prima dintre acestea este diferită de celelalte filme ale seriei, pentru că scoate personajele principale din zona lor de confort: „Aceste personaje sunt scoase din mediul lor şi se trezesc împreună în mijlocul sălbăticiei'.

Prima parte din „Harry Potter şi Talismanele Morţii' se lansează în România pe 26 noiembrie 2010, urmând ca a doua parte să apară în cinematografe pe 15 iulie 2011.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare