; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Radcliffe: „Justin Bieber nu e fată?”

25 June 2010

În ultima vreme, tânărul cântăreţ Justin Bieber (16 ani) este confundat mereu cu o fată din cauza vocii subţiri şi a look-ului efeminat.

Mai nou, actorul Daniel Radcliffe (21 de ani) a mărturisti, pentru MTV News, că este atât de detaşat de lumea muzicii contemporane încât prima dată când l-a auzit cântând pe Bieber a crezut că acesta este o fată: „Sunt atât de pe dinafară când vine vorba despre cultura pop încât nici nu mai încerc. Abia l-am auzit pe Justin Bieber cântând acum două săptămâni. Am crezut cu adevărat că era o femeie', a explicat protagonistul seriei „Harry Potter' despre interpretul canadian care a devenit cunoscut în 2008-2009.

Acum că filmările la ultima peliculă din franciza cu vrăjitori s-a terminat („Harry Potter şi talismanele morţii' 1 şi 2 vor ajunge în cinematografele româneşti pe 26 noiembrie 2010, respectiv 22 iulie 2011), Radcliffe se poate relaxa mai mult timp în barurile de karaoke, mai ales că este pasionat de această formă de interpretare: „Îmi place karaoke foarte mult. Sunt genul acela de persoană care spune «Nu, nu, nu pot. N-aş putea să cânt… bine, dă-mi microfonul!» Şi apoi dau din coate, pentru a-mi face loc pe scenă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare