Homepage  / Vedete româneşti

Daniel Pavel a plecat la filmările „Survivor” din Republica Dominicană cu viitoarea sa soție. Povestea din spatele inelului de logodnă de la Tiffany. EXCLUSIV

Daniel Pavel a plecat la filmările „Survivor” din Republica Dominicană cu viitoarea sa soție. Povestea din spatele inelului de logodnă de la Tiffany. EXCLUSIV
25

de Vasilica Rogozanu,

Daniel Pavel a plecat pe 2 ianuarie în Republica Dominicană, pentru filmările viitorului sezon „Survivor All Stars”, difuzat de Pro TV începând din 16 ianuarie. Ca și la ediția precedentă, el este însoțit în Caraibe de logodnica sa, Ana Maria Pop.

Ca și la ediția precedentă, el este însoțit în Caraibe de logodnica sa, Ana Maria Pop.

Chiar dacă viața de vaporean a fost mult timp a doua lui natură, Daniel Pavel spune că nu mai este pregătit pentru a sta luni de zile departe de viitoarea lui soție.

Cine este Ana Maria Pop, logodnica lui Daniel PavelIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 25

„Eu sunt, la bază, ofițer de marină, care, de obicei, cum știți, pleacă cu lunile. Cumva, eram pregătit ca și partenera să fie pregătită pentru acest lucru. Mărturisesc însă că trăim o epocă în care timpul parcă nu îți mai ajunge și n-aș considera nici eu normal să mai fac această rupere. De obicei, în călătoriile noastre mergem împreună, pentru că Ana își poate face treaba de la distanță”, ne-a declarat vedeta Pro TV.

Cazare de lux în Caraibe

De altfel, Ana Maria Pop a pus deja primele imagini din locul care îi va fi casă în următoarele luni, în Republica Dominicană.

Cum arată casa din Republica Dominicană în care locuiește Daniel PavelIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  17 / 25

Cei doi vor locui în prima parte a anului 2024 într-o vilă cochetă cu etaj și piscină, în apropierea Mării Caraibilor.

Daniel i-a dat Anei un inel cu diamant de la Tiffany

Pe lângă filmările la „Survivor All Stars”, Daniel Pavel are de stabilit, lunile acestea, și detaliile nunții lui cu Ana Maria, eveniment pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

Daniel Pavel a cerut-o de soție pe Ana Maria Pop în octombrie, cu un inel de la celebra casă de bijuterii new-yorkeză Tiffany. Bijuteria, un inel din colecția Tiffany Novo Emerald-cut, are un preț de pornire de 15.000 de dolari și poate ajunge la peste 30.000 de dolari, în funcție de dimensiunea și claritatea diamantul ales.

Daniel Pavel i-a dat Anei inelul cu diamant în octombrie 2023

Despre inelul de logodnă cu diamante, Daniel ne-a povestit că este fix ceea ce-și dorea logodnica lui. „Am beneficiat de cea mai bună consultanță de specialitate și de elemente de spionaj, în sensul că a trebuit să fac totul fără ca Ana să se prindă, dar aflând exact ce model i-ar plăcea. Am avut-o ca principală aliată pe mama Anei, dar și prietana ei bună, Roxana, care m-a ghidonat. Am mai avut o îngerașă care era în SUA chiar atunci. Mi-am dorit foarte mult să fie din toate punctele de vedere o surpriză pentru ea și chiar a fost. Cererea s-a produs pe lacul Herăstrău. Nu știam cum să pun problema și m-am întors la originea mea de om al apelor”.

Daniel Pavel și logodnica lui, Ana, vor sta câteva luni în republica Dominicană

Așa că, la venirea în țară din Dominicană, pe cei doi îi așteaptă nunta din vară. „2024 este anul Dragonului de Lemn. Eu sunt Dragon de Foc. La 12 ani ne vine ciclul, iar acest ciclu de dezvoltare cred că, pentru mine, o să însemne foarte multă pasiune și emoție.”

Sursa foto: Pro TV, Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton