Homepage  / Vedete româneşti

Daniel Pavel și-a comemorat mama, care s-a stins la 68 de ani. Mesajul emoționant scris pe piatra funerară

Daniel Pavel și-a comemorat mama, care s-a stins la 68 de ani. Mesajul emoționant scris pe piatra funerară
7

de Redactia Tvmania,

Rareori îl vedem trist pe Daniel Pavel, dar ziua de 17 octombrie a fost una apăsătoare pentru el. Prezentatorul emisiunii "Survivor", de la PRO TV, și-a comemorat mama, care s-a stins la vârsta de 68 de ani.

Daniel Pavel, mesaj emoționant, pe Instagram, în memoria femeii care i-a dat viață. Prezentatorul emisiunii „Survivor” a publicat o poză de la mormântul mamei și un text prin care și-a exprimat dorul, tristețea și totodată resemnarea.

„Pace vă las vouă, pacea Mea o dau vouă” (Ioan 14, 27). Cu 9 ani în urmă ,Alexandrina – Mama – asistenta medicalā Săndica zbura mai departe. Pentru noi Liviu Alexandru Pavel, Alexandra, Ana, tata, anii trec diferit dar cu rost și sens”, a fost mesajul lui Daniel. Alexandru și Alexandra sunt fratele și sora lui, iar Ana este actuala logodnică, viitoare soție.

Mama lui Daniel Pavel s-a stins în anul 2014, la vârsta de 68 de ani. Pe piatra funerară este scris un mesaj pe care cu toții l-am scris sau spus, măcar o dată în viață, mamelor noastre: „Sus pe cer sunt multe stele / Pe pământ sunt floricele / Dar niciuna dintre ele / Nu-i ca ochii mamei mele”. Pe cruce apare și portretul mamei lui Daniel Pavel, o femeie extraordinar de frumoasă.

Tatăl lui Daniel Pavel are 86 de ani și este încă în putere. Daniel încearcă să petreacă timp prețios cu părintele lui, iar plimbările în natură sunt modul în care cei doi se relaxează și se conectează.

Mama lui Daniel Pavel, în tinerețeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Daniel Pavel a anunțat că pregătește nunta cu Ana Maria Pop

De vreo doi ani încoace, Daniel Pavel și Ana Maria Pop trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care au transpus-o între timp într-un tatuaj comun aparte. Însă acesta nu este singurul simbol care îi unește, căci prezentatorul emisiunii „Survivor România”, de la PRO TV, și-a cerut iubita de soție și i-a dăruit și un inel de logodnă. Iar aceste este doar… începutul! Urmează… nunta! Într-un interviu exclusiv pentru TV Mania, „Domnul Dan” ne-a povestit cum a decurs cererea în căsătorie, care e povestea inelului, dar și a tatuajului comun pe care îl poartă ca semn al iubirii lor.

„Eram pe nisipul fierbinte dominican, ea fiind alături de mine în sezonul precedent. Cum petreceam mult timp împreună, mi-am dat seama că relația a ajuns la nivelul superior, în care suntem pregătiți să facem următorul pas.

Ca orice om obișnuit cu scrisul, am scos o cariocă și pe niște bucăți de carton pe care le avem la Survivor, am făcut un prim pas scriind cererea. Apoi am avut nevoie de timp pentru a aștepta inelul, iar pentru buna realizare a acestor acțiuni am avut nevoie și de complici”, spune Daniel Pavel despre momentul în care a pregătit cererea în căsătorie. Citește AICI continuarea interviului.

Citește și: Cine este Ana Maria Pop, logodnica lui Daniel Pavel. Cum arată și cu ce se ocupă

Citește și: Daniel Pavel, un tată mândru! Cum s-a lăudat vedeta de la „Survivor România”, după ce fiul său a absolvit liceul în Austria

Citește și: Daniel Pavel, dezvăluiri despre căsătoria cu Ana Maria Pop. „E momentul”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton