; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sebastian stefan zanni scandal survivor

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, spune adevărul despre scandalul dintre Faimoșii Sebastian, Zanni și Ștefan

17 May 2021

Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă din echipa Războinicilor de la Survivor România au creat un scandal monstru, săptămâna trecută, chiar pe traseu. Zanni, care face echipă cu Sebastian, a sărit și el, iar Ștefan aproape că l-a luat la bătaie.  Ce se întâmplă în echipa Faimoșilor și de ce s-a ajuns la astfel de momente tensionate a explicat chiar Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii de la Kanal D.

După un schimb de replici acide, Ștefan se îndepărtează de bancă, iar Sebastian comentează incidentul, moment în care faimosul aude și se întoarce.  “Băi, lăsați, măi, vrăjeala asta, ipocriților, ce aveți? Potoliți-vă cu copilăriile astea, că n-am pene pe spate, mi-au luat-o alții înaintea voastră.”, strigă el spre cei doi colegi de-ai săi.

Zanni nu a încetat și a continuat să îl jignească, iar atunci Ștefan a sărit s-l bată, dar au intervenit Sebastian și mai apoi Cosmin ca să-i despartă.

Ce spune Daniel Pavel despre scandalul dintre cei 3 Faimoși

“Se duce acul indicator către zona de avarie de multe ori, însă ei se liniștesc, ei sunt și niște personalități puternice și atunci e limpede că vor ajunge… Însă, acolo, acolo este o chestie și de orgoliu profesional, pentru că amândoi sunt fotbaliști și sunt fotbaliști foarte buni. La Survivor, însă, nu este despre fotbal, nu este nici măcar despre sport și este acolo dorință, pentru că trebuie spusă acasă, de a intra pe traseu. De la asta a plecat, nicidecum băieții nu s-au dat înapoi să aducă ei punctul..Și-au spus lucruri, s-au spus lucruri ca pe stadioane, s-au ponderat, însă Ștefan a simțit nevoia să mai continue. Ștefan s-a îndreptat către Zanni, Sebastian a simțit nevoia să protejeze.”, a declarat Daniel Pavel, pentru WOWbiz.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare