Homepage  / Vedete româneşti

Daniel Pavel, noi detalii despre nunta cu Ana Maria Pop. Soția prezentatorului va schimba trei rochii de mireasă

Daniel Pavel, noi detalii despre nunta cu Ana Maria Pop. Soția prezentatorului va schimba trei rochii de mireasă
15

de Cristina Țapu,

Daniel Pavel și Ana Maria Pop se pregătesc să își unească destinele și abia așteaptă momentul special al nunții lor. Prezentatorul emisiunii „Survivor România” a împărtășit informații despre tradițiile și superstițiile pe care le vor respecta la eveniment, în timp ce Ana a dezvăluit detalii despre cele trei rochii de mireasă pe care le va purta. Iată amănuntele!

Ana Maria Pop va purta trei rochii de mireasă

Daniel Pavel a oferit un interviu pentru Revista Viva! în care a vorbit despre nunta care va avea loc vara aceasta. Prezentatorul a subliniat că el și viitoarea sa soție nu se vor concentra asupra superstițiilor și tradițiilor. Cu toate acestea, el a declarat că nu o va vedea pe Ana în rochie de mireasă înainte de nuntă pentru că viitoarea soție ține foarte mult la acest obicei.

Daniel Pavel si Ana Maria Pop vor deveni sot si sotie  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Încercăm să lăsăm superstițiile deoparte și să ne concentrăm pe ce contează cu adevărat – ca fiecare detaliu să fie aproape de ceea ce ne dorim și ceea ce discutăm. La nivel de tradiții, vă spun că deja nu am voie să o văd pe Ana în rochiile de mireasă pe care le-a ales, că vom avea parte de o ceremonie ca la carte, dar și de dansuri și momente pe care le vom păstra mereu în amintiri”, a declarat Daniel Pavel, conform Revistei Viva!

Ana nu va purta o singură rochie de mireasă, ci trei, fiecare dintre ele fiind potrivită pentru o anumită parte a zilei, așadar este de la sine înțeles că aleasa lui Daniel Pavel se va simți ca o prințesă în ziua nunții.

„Am decis să fie trei rochii adaptate fiecărui moment din nuntă. Cred că fiecare femeie își dorește ca această zi să fie una specială, de care să și amintească pentru totdeauna, iar rochia este parte dintre acele amintiri frumoase pe care le porți în minte și suflet.

Alegerea a fost… naturală, am ținut cont de ceea ce mi s a potrivit și mi-a plăcut. Pare simplu, nu? Când există trei momente principale, este greu să rămâi îmbrăcată la fel pe tot parcursul zilei și al nopții”, a declarat Ana, conform sursei menționate în rândurile de mai sus.

În timp ce se apropie finala emisiunii de la PRO TV, Daniel Pavel se pregătește și pentru nunta cu Ana, viitoarea sa soție. Daniel Pavel a ținut să le mulțumească telespectatorilor pentru faptul că urmăresc și acest sezon îndeaproape și a mărturisit că acomodarea la viața din București este una dificilă.

Austria este a doua casă pentru Daniel Pavel

Daniel Pavel a subliniat că va reveni în Republica Dominicană pentru filmarea finalei Survivior All Stars, care va avea loc la finalul lunii mai. După ce va încheia proiectul, Daniel Pavel plănuiește să plece o perioadă în Austria, țara sa de suflet.

Urmează o scurtă perioadă de stat în țară, câteva filmări și apoi voi pleca spre cea de-a doua mea casă, Austria. Uneori nu e deloc ușor să ai inima între țări, dar e atât de frumos că nu aș schimba asta vreodată la viața mea. 

Știu că încă nu am apucat să share-uiesc cu voi mai mult pe rețelele sociale, dar urmează și asta pentru că nu e vreme de pauză. Gata și de această dată, toți ai mei! Ne vedem marți, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO. Chiar dacă poate pentru voi se apropie Paștele, veți vedea că pentru concurenți urmează niște provocări pe măsură, niște eliminări surprinzătoare și alte seri de neuitat”, a scris Daniel Pavel, conform Libertatea.

Sursă foto: Instagram Daniel Pavel – Ana Maria Pop

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton