Homepage  / Vedete româneşti

Daniel Pavel, un tată mândru! Cum s-a lăudat vedeta de la „Survivor România”, după ce fiul său a absolvit liceul în Austria

Daniel Pavel, un tată mândru! Cum s-a lăudat vedeta de la „Survivor România”, după ce fiul său a absolvit liceul în Austria
5

de Roxana Mirea,

Daniel Pavel este extrem de mândru de fiul lui. Antoniu a absolvit Liceul Francez din Viena și a primit felicitări de la ambasadorul Franței la Viena. Prezentatorul show-ului „Survivor România” și fosta lui parteneră, mama lui Antoniu, au fost prezenți la marele evinement din viața fiului lor.

Fiul lui Daniel Pavel a absolvit liceul în Austria

Fiul lui Daniel Pavel a absolvit Liceul Francez din Viena. Prin intermediul unei postări pe Instagram, prezentatorul emisiunii „Survivor România” a anunțat că baiatul lui a absolvit liceul. Antoniu a primit felicitări de la ambasadorul Franței la Viena, în prezența colegilor lui, dar și a părinților, potrivit libertatea.ro.

Daniel Pavel și fosta lui parteneră, Anca Pîrvuțoiu, au fost prezenți la evenimentul important din viața fiului lor. Prezentatorul TV a publicat mai multe imagini cu fiul lui, alături de un mesaj prin care exprimă cât de mândru este de Antoniu. De asemenea, el nu a uitat să îi mulțumească fostei partenere pentru educația pe care i-a oferit-o fiului lor.

Daniel Pavel, un tată mândru! Cum s-a lăudat vedeta de la „Survivor România”, după ce fiul său a absolvit liceul în AustriaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Grand Final Terminal pentru băiatul nostru! A riscat, a luptat și a câștigat. 2 Bac-uri cu brio și plus que parfait: cel francez si cel pe care mulți nu l-au ales, cel austriac, numit foarte sugestiv: Matura. Aveam și noi în interbelicul românesc termenul de examen de maturitate pentru Bac.

Imaginea 3 – Primește diplomă de la ambasadorul Franței la Viena în ovațiile camarazilor sāi.

Imaginea 5 – simpaticul șef al clasei amintește de inegalabilele și de neuitat cunoștințe de istorie cu care îi încânta Antoniu. Trāsătură de clan și trib.

Anca, nu există cuvinte de recunoștință pentru cum ai ales în urmă cu 15 ani pentru piticul nostru cu lungi bucle de aramă.

Te iubește Tata, Anto – C.” a scris Daniel Pavel pe Instagram.

De ce s-a despărțit Daniel Pavel de Anca, mama fiului său

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Daniel Pavel a oferit informații despre Anca. Acesta a povestit cum a cunoscut-o pe mama fiului său.

Ne-am cunoscut în București. A fost o întâlnire printr-un profesor. Eu terminasem Marina și făcusem deja primul meu voiaj în Brazilia, Argentina, America de Sud și un profesor de-al meu de la Universitatea Maritimă, în vizită în București, mi-a prezentat-o pe o prietenă de-a lui și așa am intrat în contact. A fost extraordinar. Au fost niște ani foarte frumoși și a apărut Antoniu. Adică, iubit, dorit cerut”, a povestit prezentatorul emsiunii Survivor România 2022.

Daniel Pavel a spus că decizia de a se despărți de Anca i-a aparținut lui. Acesta a precizat că a lăsat multă suferință în urma lui și că este o parte din viața sa de care nu este mândru.

„Pentru că am vrut eu și pentru că nu ar fi vrut ea, ca să spunem așa. Am plecat eu și am plecat provocând durere și suferință. Da, nu este o chestie onorabilă a vieții mele. Eu așa zic (n.r. că l-a iertat), iertarea este creștinească, este un proces continuu, știm cum iartă femeile, nu uită.

E în proces să își refacă viața, să spunem așa. Este o luptătoare, proiectul ei de viață este copilul, dar, în același timp, este o femeie vibrantă, caldă, un prieten extraordinar și merită pe cineva absolut minunat, pe măsura ei”, a mai dezvăluit Daniel Pavel.

În prezent, Daniel Pavel trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Ana Maria Pop.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton