Homepage  / Vedete româneşti

Daniel Pavel i-a spus pentru prima dată soției sale ce își dorește de la ea. Ana a reacționat imediat. „Dacă tot mi-ai dat-o la fileu…”

Daniel Pavel i-a spus pentru prima dată soției sale ce își dorește de la ea. Ana a reacționat imediat. „Dacă tot mi-ai dat-o la fileu...”
14

de Roxana Mirea,

Daniel Pavel și Ana Maria Pop sunt acum soț și soție, după ce și-au unit destinele în urmă cu câteva săptămâni. Recent, prezentatorul TV i-a spus soției sale ce își dorește de la ea. „Dacă tot mi-ai dat-o la fileu așa cum nu ai făcut-o niciodată îți zic și eu ce îmi doresc de la tine”, a fost replica Anei. Iată despre ce este vorba.  

Ce își doresc Daniel Pavel și Ana Maria Pop unul de la celălalt 

Daniel Pavel și Ana Maria Pop se bucură de o nouă etapă din viața lor. Fiind proaspăt căsătoriți, așteaptă să plece în luna de miere. Pe de altă parte, amândoi au o dorință arzătoare. Întrebat ce își dorește de la soția lui, Daniel Pavel a răspuns fără reținere. 

Tot ce i-am cerut vreodată mi-a oferit. Mi-e greu să cer ceva… Întreabă-l pe el primul”, a declarat Ana, pentru Fanatik.ro. 

„În mod clar, cred că am trecut în acești aproape trei ani prin toate etapele de cerere și ofertă. Dar în momentul acesta, ar fi nivelul următor. Lună de miere plus partea de mamă. Ca mămică să fie exact cum e ea, să nu se schimbe. O fetiță vreau, că am un băiat. Și cred că un decupaj al Anei ar face lumea mai bună”, a spus Daniel Pavel. 

Dacă tot mi-ai dat-o la fileu așa cum nu ai făcut-o niciodată îți zic și eu ce îmi doresc de la tine. O fetiță”, a adăugat și Ana. 

Nunta dintre Daniel Pavel si Ana Maria Pop (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Daniel Pavel și Ana Maria Pop se pregătesc pentru luna de miere 

După nuntă, de obicei, se pleacă și în luna de miere. În cazul lui Daniel Pavel și al Anei, luna de miere se mai lasă așteptată. Cei doi plănuiesc să plece în vacanță în luna august sau septembrie. 

„Acum facem pregătiri pentru luna de miere. Momentan suntem în perioada trestie de zahăr pentru că venim din Dominicană”, explică Daniel Pavel.  

În luna august sau septembrie o facem. Dar acum vrem să ne relaxăm, să mergem undeva la munte, să nu auzim de nimeni, să închidem telefoanele, dacă se poate… Să scăpăm de stres și de tot ce a însemnat pentru el Survivor, post-Survivor, organizare nuntă, nuntă…”, precizează soția lui, Ana. 

Ce regret are Ana referitor la nunta ei cu Daniel Pavel 

Daniel Pavel și Ana Maria s-au căsătorit civil și religios pe 8 iunie. Au avut o nuntă ca de basm, cu 400 de invitați, iar mireasa a impresionat pe toată lumea schimbând trei rochii de mireasă. De asemenea, a purtat un superb buchet de flori, compus din bujori roz. 

La nuntă a fost greu faptul că timpul s-a comprimat și nu am reușit să interacționez cu toată lumea cu care aș fi vrut. Din păcate nu am reușit să facem poze cu toată lumea, iar ăsta este marele meu regret. Dar sper că a fost frumos și pentru ei și că nu s-a supărat nimeni”, a spus Ana. 

„Din punctul meu de vedere, să armonizăm energiile a patru sute de oameni, să îi ținem până la răsăritul soarelui pe lacul Snagov a fost formidabil. Am reușit să ne distrăm, să avem grijă, să ne facem treaba ca amfitrioni, a fost greu, dar am reușit”, explică și Daniel Pavel. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton