Homepage  / Vedete româneşti

Daniel Pavel, dezvăluiri înainte de premiera Survivor All Stars. „Va fi surprinzător pe toate planurile”. EXCLUSIV

Daniel Pavel, dezvăluiri înainte de premiera Survivor All Stars. „Va fi surprinzător pe toate planurile”. EXCLUSIV
12

de Vasilica Rogozanu,

Cel de-al cincilea sezon „Survivor”, al patrulea prezentat de Daniel Pavel din Republica Dominicană, va fi unul și mai intens. „Survivor All Star”, difuzat din 16 ianuarie de Pro TV, adună foști câștigători și competitori de top pentru o înfruntare fizică și mentală, dar și una a orgoliilor.

„Survivor All Stars” e gata să înceapă. Daniel Pavel: „Va fi surprinzător pe toate planurile”

Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România”

TVmania: Este al patrulea sezon „Survivor” pe care îl prezinți. Cu ce crezi că te va (mai) surprinde această ediție?

Daniel Pavel: Aşa este, al patrulea sezon prezentat de mine al celui mai iubit reality show desfăşurat în natură din lume, „Survivor”, va intra din nou în casele şi inimile românilor. Fiind sezonul „All Stars” – primul cu o astfel de ecuație de entertainment de la noi, va fi atât de surprinzător, pe toate palierele, şi pentru noi, echipa, într-atât încât l-am numit deja Sezonul Suprem.

Daniel PavelIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Survivor All Stars”, mai intens, mai tare ca niciodată

Cu ce va fi semnificativ mai diferit acest nou sezon? Cum sunt traseele, ce se schimbă?

În mod practic, strategiile de joc, acțiunea pe trasee şi în consiliile tribale, narațiunea generală a show-ului vor fi impactate decisiv de personalitățile concurenților. Absolut toți au trecut deja, cu asupră de măsură, prin ciur şi dârmon, în jungla „Survivor” din Republica Dominicană, oricât de puțin sau până la capăt au rezistat. Cum au luptat în sezonul fiecăruia şi, mai ales, ce tip de motivații au căpătat în timpul scurs de la finele sezoanelor, în viața civilă, să spunem aşa, vor fi definitorii pentru temperatura încleștărilor voințelor celor mai tari concurenți.

Intră în competiție trei castigatori (din 4), plus alți concurenți care au demonstrat deja. Războiul orgoliior e clar mai mare. Cum crezi că va arata acest sezon din punct de vedere al relațiilor între competitori? Te aștepți la mai multe dispute/crize?

Crisis, etimologic, în original (greacă) trimite și către schimbare de stare-decizie şi, în acest sens, artele războiului se vor desfășura pe deplin potențate de personalitățile extrem de diverse şi puternice ale tuturor concurenților. De exemplu, războiul psihologic este o armă redutabilă, atât ofensivă, cât şi defensivă, şi sunt convins că veți asista la strategii, tactici şi acțiuni care vor aduce serilor de „Survivor” plusul de escapism pozitiv, aspirațional, pe care emisiunile noastre îl cultivă pe fond.

Daniel Pavel va sta 6 luni departe de casă

Te așteaptă alte șase luni în cealaltă parte a lumii. Știu că ai în spate o experiență de navigator, dar 6 luni tot șase luni rămân…

Am acumulat deja peste un an şi jumătate de sezoane de filmare „Survivor” şi acestea fac cât ani întregi de proiecte media sau film, atunci când developezi trăirile.

Daniel Pavel a început să prezinte „Survivor” în ianuarie 2021. Era sezonul 2, difuzat de Kanal D

Cum măgulitor amintiți şi de cealaltă vreme a vieții mele, cea de vaporean, navigatorul așteaptă întotdeauna cu emoția febrilă, creatoare şi dătătoare de sens şi scop, a plecărilor, a depărtărilor.

Mirodeniile pe care le aduc acasă sunt din cele mai fine, cele mai rare piese de filigran de peste mări şi țări, file de poveste cu şi pentru suflete tari, deci niciun efort nu e prea mare să le aduc.

Daniel Pavel lucrează la prima lui carte

Anul care s-a încheiat a fost unul plin pentru tine…

A fost un an complex, cu accente chiar dificile, dar din acest tip de aliaj forjăm caractere puternice și vieți frumoase… A fost unul minunat, pentru că în acest an, Antoniu Constantin, băiatul meu, a obținut bacalaureatul atât pe limbă germană, cât și pe limba franceză, la Viena, acolo unde locuiește, și a intrat la Drept Internațional, dând examen. Pe alt palier de dezvoltare emoțională, s-a întâmplat logodna cu Ana și ne pregătim de nuntă, anul acesta.

Daniel Pavel e însoțit de iubita lui, Ana Maria Pop, pe tărâmuri dominicane

Ce-ți dorești pentru 2024?

2024 este anul Dragonului de lemn. Eu sunt Dragon de foc, la 12 ani ne vine ciclul, iar acest ciclu de dezvoltare cred că pentru mine o să însemne foarte multă pasiune și emoție, pe care îmi doresc să le ofer din nou publicului, celor cu care lucrez. Va fi desigur și nunta. Și prima mea carte, la care lucrez de foarte mult timp: este povestea unui moderator care privește lumea prin intermediul rubricilor pe care le dă play pe radio. Am cam 70% scrisă cartea, sper să o lansez anul acesta.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton