Homepage  / Vedete româneşti

Daniel Pavel, adevărul despre relația dintre Jador și Oana Ciocan. Ce spune despre cererea în căsătorie: „Astfel de lucruri nu pot fi false”

Daniel Pavel, adevărul despre relația dintre Jador și Oana Ciocan. Ce spune despre cererea în căsătorie: „Astfel de lucruri nu pot fi false”
15

de Cristina Țapu,

Survivor All Stars se apropie cu pași repezi de final, iar prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, și-a spus părerea despre cel mai emoționant moment al competiției: clipa în care Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan.

Daniel Pavel, adevărul despre relația dintre Jador și Oana Ciocan

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, chiar înainte să fie descalificat din competiție desfășurată în Republica Dominicană. Deși se cunoșteau de doar câteva luni în momentul în care i-a adresat marea întrebare, cei doi au fost de părere că a sosit clipa să devină, oficial, soț și soție. Reveniți în România, Jador și Oana nu s-au căsătorit încă, însă locuiesc împreună și par să fie foarte fericiți.

Jador a cerut-o in casatorie pe Oana Ciocan (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii a vorbit despre momentul emoționant și a dezvăluit că a avut șansa de a discuta cu Oana chiar înainte de a porni spre locul în care Jador avea să-i ceară să-i fie alături pentru restul zilelor.

„Fiecare dintre cei doi a avut o emoție incredibilă, iar asta am simțit o și urmărind imaginile, și ascultându-i pe colegii din echipa de producție care au fost lângă ei. Eu am avut șansa să stau de vorbă cu Oana înainte ca ea să meargă spre acea întâlnire și vă pot garanta că mi-a transmis din starea ei.

Privirea încărcată de speranță și vorbele pline de iubire au spus totul. Iar astfel de lucruri nu pot fi false, nu pot fi mimate. Și cred că am spus totul cu asta”, a declarat Daniel Pavel, conform Revistei Viva!

Jador își dorește să devină tată curând

Jador a surprins o țară întreagă atunci când a decis să o ceară în căsătorie pe Oana Ciocan, în cadrul emisiunii Survivor All Stars. Telespectatorii s-au întrebat cum a început povestea de dragoste dintre cei doi, iar artistul a oferit răspunsul în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

oana-ciocan-stefania-stanilia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 15

Oana Ciocan și Jador s-au întâlnit la vizita medicală pentru Survivor All Stars, iar artistul a confundat-o inițial pe Războinică cu una dintre asistente. Oana a fost fermecată de carisma lui Jador, iar de aici până la înfiriparea unei povești de dragoste ca în filme nu a mai fost decât un simplu pas.

Oana Ciocan a împlinit vârsta de 26 de ani în septembrie 2023, ceea ce înseamnă că este cu trei ani mai tânără decât artistul.

Deși nu a stabilit încă data nunții, Jador rămâne hotărât în dorința sa de a construi o familie alături de Oana Ciocan. Artistul mărturisește că aspiră să devină tată și chiar a început să „lucreze” la acest obiectiv împreună cu iubita sa.

Sursă foto: Pro TV – Instagram Jador

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton