Homepage  / Vedete româneşti

Daniel Pavel și Ana Maria Pop, planuri pentru luna de miere. Ce destinație au ales: „Ea este tot ce e frumos pe o plajă”

Daniel Pavel și Ana Maria Pop, planuri pentru luna de miere. Ce destinație au ales: „Ea este tot ce e frumos pe o plajă”
17

de Cristina Țapu,

Astăzi, pe 8 iunie, Daniel Pavel și Ana Maria Pop își unesc destinele după doi ani de relație. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în ziua de naștere a prezentatorului, pe 8 septembrie 2022, la un eveniment monden, iar de atunci au fost inseparabili. Daniel Pavel a dezvăluit planurile lor pentru luna de miere, precum și destinațiile lor preferate pentru vacanțe!

Ce destinație de vacanță au ales Daniel Pavel și Ana Maria Pop

După logodna lor în noiembrie 2023, ziua mult așteptată a sosit pentru Daniel Pavel și partenera sa, Ana Maria Pop. Cei doi își oficializează legătura atât la starea civilă, cât și în fața altarului, iar la petrecerea de nuntă sunt așteptați peste 400 de invitați.

Într-o apariție la Fresh by Unica, cu puțin timp înainte de eveniment, îndrăgitul prezentator a discutat despre planurile lor pentru luna de miere. Prezentatorul a explicat că nu au stabilit încă nimic concret, deoarece a fost ocupat cu emisiunea Survivor All Stars, care a durat timp de cinci luni.

Daniel Pavel si Ana Maria Pop vor deveni sot si sotie  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Daniel Pavel a explicat că el și Ana Maria Pop sunt foarte diferiți atunci când vine vorba despre preferințele pe care le au în ceea ce privește destinațiile de vacanță. Daniel preferă vacanțele în care explorează cât mai multe destinații, în timp ce Ana Maria Pop adoră să se relaxeze.

„Ea este tot ce e frumos pe o plajă, ea e turistă, eu sunt călător. De exemplu vorbeam de Bali, această destinație. Eu nu am ajuns în partea de Asia. Și pentru că m-a citit, a spus uite: ce-ar fi să stăm un pic într-o zonă, erau niște piscine, niște infinity pools, niște chestii din astea, și apoi mi-a arătat și the real Bali undeva mai în nord. Am înțeles că acolo sunt cluburi de arte marțiale thailandeze, unde poți să lucrezi cu niște meșteșugari. Mie astea îmi plac. Să mai învăț ceva, să mai aflu ceva. Îmi place și mie să stau tolănit la soare sau să văd un peisaj montan, dar simt că suntem pe timp împrumutat, nu-ți mai dă nimeni minutele și secundele astea înapoi și aș vrea să învăț ceva. Și atunci ea a înțeles asta și cel mai probabil, dacă n-o să fie Bali, o să fie o destinație din care vom avea și bucata asta și cealaltă”, a povestit prezentatorul emisiunii Survivor All Stars.

La ce tradiții de nuntă au renunțat Daniel Pavel și Ana Maria Pop

Daniel Pavel a vorbit și despre tradițiile pe care le-a îmbrățișat, dar și despre cele pe care nu le apreciază. Prezentatorul TV a spus că au renunțat la furatul miresei, însă și-ar dori să spargă două pahare înainte de a intra în local.  

„Furatul miresei clar nu e pe nicăieri, nu va fi. Viitorul meu socru e general și nu apreciază subiectul acesta al furatului. (râde) Să știți că nici eu nu sunt un mare fan. Sunt foarte mulți oameni și vrem să fim chiar amfitrioni. Unde s-o duci? E o pădurice acolo, nici nu vreau să mă gândesc. (râde) Sper din echipa mea de filmare să n-aibă vreunul vreo idee”, a spus Daniel Pavel.  

Sursă foto: Instagram Daniel Pavel

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton