; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel pavel

Daniel Pavel a sărbătorit Paștele în Republica Dominicană. Ce i-a lipsit prezentatorului „Survivor România”

04 May 2021

Viața departe de casă nu este ușoară. Daniel Pavel, prezentatorul show-ului „Survivor România', trăieşte deja de aproape 4 luni în Republica Dominicană. Cu toate astea, deși se bucură din plin de experiența profesională, când camerele de filmat se opresc, dorul devine din ce în ce mai apăsător.

Daniel Pavel a petrecut Paștele într-o destinație exotică, însă nu în vacanță, ci la muncă. Pentru că filmările pentru „Survivor România' continuă, prezentatorul a petrecut Sărbătorile departe de cei dragi:

„Da, ne-a prins aici. Am dat Slava cuvenită Domnului şi am petrecut împreună, cu cei de lângă mine. Sarmalele, drobul şi salata de boeuf mi-ar ocupa memoria papilelor gustative însă e doar o amintire prea dureroasă să o mai evoc. Le făcea, la superlativ, doar mama mea – iar ea nu mai este cu noi. Aici am înlocuit drobul de miel cu fructele de mare! Îmi place şi asta, se leagă cu amintiri de pe vremea când eram ofiţer de marină şi navigam pe linie cu Brazilia, Argentina şi Uruguay. Te arde carnea şi sufletul de dor, ce să mai. De iubita şi de băiatul meu, alături de mama lui. Ei stau în afara ţării, la Viena, unde apucasem să ajung pentru un proiect media, derulat în ultimii 5 ani. Îmi e foarte dor de România, în care piloni ai dorului sunt tatăl meu, pe care nu l-am vazut de 1 an deja, din pricina pandemiei şi are 80 de ani, de fratele şi de sora mea, cumnatul şi de nepoţii mei, 4 la număr', a declarat Daniel Pavel pentru Click.

 

Cum arată o zi din viața lui Daniel Pavel în Republica Dominicană

 
„În linii generale, 6 zile și jumătate din 7 suntem prinși cu filmările. În funcție de planning, acestea pot fi și câte două pe zi, pentru că aici filmează un angrenaj uriaș de media. Dar, pentru mine, independent de ce și câte filmări sunt pe zi, mă trezesc la ora locală 6.00 (în România, ora 12.00) și încep ziua cu o alergare pe câmpiile și prin mica pădurice de lângă casa unde locuiesc; urmează un set minimal de încălzire pe care mi l-a prescris, să spunem așa, antrenorul meu de fitness, fratele meu, Liviu. Apoi, cafeaua și un mic dejun frugal cu echipa, într-o zonă foarte apropiată de unde locuiesc, după care sărim pe „caii-putere’ pentru a merge să-i întâlnim, la locul ales pentru traseul zilei, pe ceilalți membri ai echipei de producție, colegii turci, și pe concurenți, care vin de pe insulele lor. Ziua zboară cu confruntările epice dintre ei, apoi se lasă seara peste oboseala zilei. Dacă nu e prea târziu, fac un Skype cu iubita mea și cu băiatul meu, cu mama lui, cu care depănăm ziua, încercând să suplinim distanța asta mare. Cu cei dragi reușesc să vorbesc destul de des, Slavă Domnului! Dacă nu ne auzim, ne scriem mesaje, și cu sora, și fratele meu; din când în când, ne ostoim dorul cu apel video și cu patriarhul familiei noastre, tata. Un mare fan al emisiunii „Survivor România’ și al Kanal D încă de dinainte de „Survivor’, pasionat de serialele turcești de la difuzarea seriei „Suleyman Magnificul’ încoace, tata este ultimul mohican al unei lumii bucureștene ce încet-încet dispare, din păcate',  a declarat Daniel Pavel pentru TVMania.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare