; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Osmanovici va fi din nou tată (3)

Daniel Osmanovici va fi din nou tată

22 July 2015

Prezentatorul Observatorului de la Antena 1 și soția sa vor deveni părinți pentru a doua oară și. Bebelușul lor ar trebui să vină pe lume anul acesta în perioada Crăciunului.

[Not a valid template]

„Ne doream foarte tare să fim din nou părinți si fiecare aștepta cu sufletul la gură momentul acesta. La scurt timp după ce am revenit de la Maratonul Internațional Cluj (unde eu am alergat 42 de kilometri, iar soția 21), mă pregăteam să o trezesc pe Tea pentru a merge la grădinița, când m-a strigat soția si mi-a arătat testul de sarcină. Ca să nu fie niciun dubiu am rugat-o să îl repete în aceeași dimineață. A fost o zi nebună', își amintește  Daniel.

Însărcinată în aproape patru luni, soția lui se simte foarte bine, iar micuța Tea este deja extrem de grijulie cu mămica ei:

„Tea este surprinzătoare. Ne ceartă dacă vorbim prea tare, ca să nu îl trezim pe bebe, îl salută și mângâie burtica. Pare foarte încântată, de altfel întreabă mereu „când iese bebe afară'. Ne apropiem vertiginos de patru luni. Bărbații numără în luni, viitoarele mămici în săptămâni.'

Și pentru că încă nu știu dacă vor avea băiat sau fetiță, Daniel Osmanovici recunoaște că nu s-au hotărât încă ce nume să aleagă pentru bebeluș.

„După ce am căutat numele pentru Tea, am găsit unul pe care am zis că îl vom folosi dacă vom mai avea o fetiță. Am vrea să îi zicem Lia. Cum însă nu știm ce va fi… ne abținem să dăm un nume. Frumos ar fi să fie băiat, astfel ar fi echilibru în familie, doi la doi. Dar asta nu e atât de important, atâta vreme cât va fi un bebe sănătos. Oricum, nu a „stat' deloc la poză, asa că așteptăm să vedem ce va fi', mai spune Daniel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare