; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Osmanovici și Geanina Ilieș vor prezenta Observatorul de week end 1

Daniel Osmanovici şi Geanina Ilieş vor prezenta Observatorul de week-end

08 November 2013

Daniel Osmanovici și Geanina Ilieș vor prezenta Observatorul de week-end 1În fiecare week-end, Daniel Osmanovici  prezintă Observatorul de la ora 6.00, 13.00 şi 16.00. Din această sâmbătă, Daniel va împărţi pupitrul știrilor cu frumoasa Geanina Ilieş. Observatorul de la Antena 1 a fost nominalizat la Premiile TVmania.

“Doi sunt întotdeauna mai buni decât unul. Am trecut prin multe experiențe în televiziune și se spune că a prezenta în cuplu este cea mai frumoasă dintre toate. De sâmbătă voi avea ocazia să mă aflu printre norocoșii acestei meserii: voi avea lângă mine o parteneră, pe Geanina, şi împreună vom aduce telespectatorilor Antenei 1 informatie de calitate din week-end', spune Daniel.

La rândul ei, Geanina mărturișește: M-a bucurat nespus propunerea de a face echipă cu Daniel în cadrul Observatorului de week-end. Dar, în același timp, sunt conștientă  de misiunea mea,  aceea de a informa corect publicul  în cel mai profesionist mod cu putință și de a face parte din cea mai puternică redacție de știri din România. Sunt sigură că voi face o echipă bună cu Daniel și că telespectatorii vor simti asta'.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare