; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Mihai Stetcu_300813_OBSERVATOR A1_0175

Daniel Osmanovici și echipa Observator demarează ”Maraton pentru Kassandra”

26 November 2014

De ziua Antenei 1, pe 29 noiembrie, când postul de televiziune aniversează 21 de ani de existență, echipa Observator demarează împreună cu Daniel Osmanovici campania 'Maraton pentru Kassandra': un adevărat maraton media, o transmisiune live dintr-un studio special amenajat, din care Daniel va emite non-stop începând cu ora 6.00 a zilei de 29 noiembrie.

Copyright_Mihai Stetcu_300813_OBSERVATOR A1_0141

Sub sloganul #vreimaimult lansat odată cu aniversarea Antenei 1, Daniel va încerca să reziste cât mai mult timp în direct, totul pentru cea mai frumoasă prognoză: să aducă soarele în viața Kassandrei Rotariu, o fetiță cu un destin incredibil, care, la numai 9 ani, urmează să fie operată pentru a 37-a oară.

'Teoretic trebuie să stau în direct cât mai mult și să prezint vremea… fără somn și cu pauze mici de 10 minute la fiecare oră. Practic îmi doresc să stau cât mai mult, pentru că acest “maraton” e pentru Kassandra, adică cu cât rezist mai mult cu atât se vor aduna mai mulți bănuți pentru ea', spune Daniel Osmanovici, care revine astfel la prima sa iubire, Meteo.

Discutiile, invitații și informațiile pe care prezentatorul de la Observator le va oferi telespectatorilor vor fi legate de vreme: de la temperaturi, prognoze, tipuri de nori și cum se formează aceștia, la cum ne influențează vremea starea de spirit, de exemplu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare