Homepage  / Vedete româneşti

Daniel Nuță, schimbare de look pentru rolul din Groapa. Ce a dezvăluit despre personajul din serialul de la Pro TV. EXCLUSIV

Daniel Nuță, schimbare de look pentru rolul din Groapa. Ce a dezvăluit despre personajul din serialul de la Pro TV. EXCLUSIV

de Vasilica Rogozanu,

De două săptămâni, actorul Daniel Nuță a început filmările la serialul „Groapa”, ce va fi difuzat în toamnă de Pro TV și în care are rolul principal. El este fiul „rătăcitor” al familiei Vlahu, Sasha, care vine să își ajute familia după ce viața îi este tulburată de apariția unui mafiot.

Daniel Nuță este cunoscut din serialele „Sacrificiul” și „Adela”, de la Antena 1, unde a avut rol negativ, și a intrat recent în atenția lumii cu rolul lui Vlad Țepeș din producția Netflix „Ascensiunea imperiilor: Otomanii”. Iată ce ne-a declarat el despre noul lui rol, cel din serialul „Groapa”, de la Pro TV.

Daniel Nuță, despre personajul din serialul Groapa

TVmania: În sfârșit, te vedem într-un rol pozitiv…

Nu știm cât de pozitiv e, așa începe, nu știu unde ajunge… Personajul meu se numește Sasha Vlahu, face parte din familia Vlahu, care controlează acest oraș. E rebel, nu e neapărat de acord cu metehnele familiei sale și cu stilul de lucru, cu stilul de a pune problema al familiei sale.

În serialul original, personajul jucat de tine e muzician…

Da, și aici avem ceva ce nu am mai făcut până acum, dar o să fie o mare surpriză, a fost o surpriză și pentru mine…

Nu mai ești un debutant. Cum ai obținut rolul?

A fost o perioadă lungă de casting, cred că o lună și jumătate, timp în care am trecut prin tot felul de secvențe. Până la urmă, spre fericirea mea, am rămas eu, mi-am dorit foarte tare rolul ăsta, mi-am dorit să ajung să lucrez cu oamenii din Pro TV, pentru că sunt superprofesioniști, îmi place stilul ăsta și e altceva față de ce am făcut până acum. Nu am făcut până acum un produs de acțiune, e pentru prima asta, știam stilul, metoda de lucru, am vrut să lucrez cu oamenii aceștia.

Daniel Nuță, în serialul „Adela”

Ești al doilea actor, după Denis Hanganu („Clanul”), din producțiile Ruxandrei Ion, care devine protagonist într-un serial Pro TV. Și faci și schimbare, de la dragoste la lumea mafiei…

Aici cred eu că e mai multă dragoste decât se întâmpla acolo, dar e mult mai piperată cu alte lucruri.

Daniel Nuță, în serialul „Sacrificiul”

Daniel Nuță, schimbare de look pentru rolul din Groapa

Ce așteptări ai de la rol?

Ce-mi doresc eu e ca telespectatorii să se îndrăgostească de poveste, de personajele noastre și să fie cu noi cât mai mult timp și să facem cât mai multe sezoane. Pentru mine e o evoluție, pentru că e un rol de anvergură și este important e să demosntrez că rolul lui Vlad Țepeș nu a fost o întâmplare și că așa îmi place mie să lucrez.

Te-a ajutat foarte mult acel rol al lui Țepeș…

Mi-a deschis niște uși, au fost foarte multe experiențe acolo și am prins o încredere mult mai mare în momentul în care oamenii au apreciat ce am făcut acolo. Așa că ținta e foarte sus, așteptările sunt foarte sus și trebuie să țin pasul cu ele.

Te-ai tuns…

Nu a fost sacrificiu, a fost o dedicare, un dar către personajul meu. Acum e o altă persoană, am un alt vibe, e o altă energie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton