Homepage  / Vedete româneşti

Daniel Nuță, un adevărat sex-simbol. Actorul apare la pieptul gol și cu pletele în vânt în filmul „Retreat Vama Veche”

Daniel Nuță, un adevărat sex-simbol. Actorul apare la pieptul gol și cu pletele în vânt în filmul „Retreat Vama Veche”
31

de Redactia Tvmania,

Daniel Nuță a cucerit toată România cu personajul interpretat în serialul „GROAPA”, cu rolul lui Vlad Țepeș și nu numai. Acum revine pe ecranele din cinematografe într-un film de comedie care promite să aducă spectatorilor zâmbetele pe buze. Daniel Nuță joacă un personaj complex, aflat într-o formă fizică excelentă.

Daniel Nuță joacă rolul unui fost soldat din trupele speciale în Retrat Vama Veche

Daniel Nuță recunoaște că și-a dorit să se facă actor de film de mic, când urmărea împreună cu tatăl lui filme de acțiune în care jucau Jean-Claude Van Damme sau Bruce Lee. Mai târziu, în liceu, acesta a participat la un proiect în limba franceză, care i-a întărit convingerea că trebuie să fie actor. Iată că, ani mai târziu, visele i s-au îndeplinit, iar numele său este cunoscut telespectatorilor.

Laura Cosoi si Daniel Nuta 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 31

Daniel Nuță are un rol comic în filmul Retreat Vama Veche, care va fi disponibil începând cu data de 18 octombrie în cinematografele din întreaga țară. În aceasta peliculă, Daniel Nuță joacă rolul unui fost soldat din trupele speciale: Legiunea Străină, care s-a retras în Vama Veche și devine accidental instructor de yoga, fără a putea renunța la cuțitul pe care-l poartă întotdeauna asupra sa.

Daniel Nuță și-a etalat forma fizică de invidiat în filmul Retreat Vama Veche, iar în multe dintre secvențe apare fără tricou, lăsând la vedere abdomenul tonifiat.

Un dans lasciv și fierbinte cu Toto Dumitrescu, un sărut pasional cu Jorge, un joc al seducției cu instructorul de yoga interpretat de Daniel Nuță, o răfuială verbală, plină de însemnătate și substraturi cu Ovidiu Niculescu, întâlniri cu replici acide și accese de răzbunare cu Mihai Popescu, tatăl său din film, sunt doar o parte dintre semnalele de disfuncționalitate ale persoanjului Dana (interpretat de Laura Cosoi) în relațiile cu bărbații, din filmul Retreat Vama Veche, regizat de Petre Năstase, cu scenariul scris de Ovidiu Niculescu.

Daniel-Nuta-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  17 / 31

Deși are succes la reprezentantele sexului frumos, Daniel Nuță recunoaște că acum are o relație stabilă și „s-a calmat”.

Actorul mărturisește amuzat că, în perioada când juca rolul Vlad Țepeș, a împrumutat de la Buftea un costum pentru a-și îndeplini o fantezie amoroasă, chiar de Ziua Îndrăgostiților. „De un Valentine’s Day, am așteptat-o acasă… Am pus niște lumânări pe hol și eram îmbrăcat în Vlad Țepeș. Luasem costumul din studiu, din Buftea. Am așteptat-o pe un semiîntuneric. S-a speriat prima oară, dar după aia am stat, am mâncat, am băut un vin roșu…”, a povestit actorul, în cadrul emisiunii prezentate de către Marius Manole.

Daniel Nuță a avut primul rol important în anul 2016

Daniel Nuță s-a născut în 1993, în Brănești, județul Ilfov. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 2015, iar de atunci a jucat în câteva roluri importante în domeniu.

Înainte de a se dedica teatrului, Daniel Nuță a fost pasionat de sport, practicând înotul, baschetul și patinajul. De-a lungul carierei sale, a interpretat diverse roluri atât în teatru, cât și în seriale precum „Sacrificiul” și „Adela”. Primul său rol a fost în 2016, în serialul „TV Tyrant”, produs de FX. De asemenea, a participat la mai multe scurtmetraje independente, care au fost premiate la festivaluri de film naționale și internaționale.

Sursă foto: Instagram – Vertical Entertainment

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton