Homepage  / Vedete româneşti

Daniel Nuță, imagini spectaculoase din vacanța în Thailanda. Actorul din „Groapa” știe clar ce își dorește pentru 2024

Daniel Nuță, imagini spectaculoase din vacanța în Thailanda. Actorul din „Groapa” știe clar ce își dorește pentru 2024
8

de Roxana Mirea,

Daniel Nuță și-a petrecut sărbătorile în Thailanda, de unde a publicat imagini spectaculoase. Actorul, care interpretează rolul lui Sașa Vlahu în serialul „Groapa”, a fost însoțit de iubita lui. Înainte de a păși în 2024, Daniel Nuță a scris despre „lista de dorințe” din acest an.  

Daniel Nuță și-a petrecut sărbătorile în Thailanda 

Daniel Nuță a petrecut Crăciunul și Revelionul în Thailanda. Actorul a publicat pe Instagram mai multe imagini din vacanță. Acesta a fost însoțit de iubita lui.  

Ultima zi din vacanță a fost pe cultură. Am văzut 2 locuri tari din Bangkok: Grand Palace și preferatul, MOCA – Museum of Contemporary Arts * recomand oricui ajunge în oraș. E prima oară în Thailanda, dar mi-a plăcut enorm. Revin sigur. La mulți ani! Să avem un an bombastic!”, a menționat Daniel Nuță. 

Daniel Nuță, despre dorințele pentru 2024 

Înainte de Revelion, Daniel Nuță a vorbit despre cât de bun a fost anul 2023 pentru el.  

„Vreau foarte mult să mulțumesc tuturor oamenilor care au fost în jurul meu anul acesta. A fost un an foarte bun, începând cu lansarea serialului de pe Netflix (n.r. ”Rise of Empires: Ottoman”), apoi a venit proiectul GROAPA de la PRO TV și VOYO și multe alte proiecte care se vor realiza în 2024. Urmează și un serial foarte bun, pe care îl vom face cu Academia „Studiourile Buftea” și colegii de acolo. O să vă spun mai multe la momentul potrivit”, a spus el, într-un clip publicat pe Instagram, potrivit protv.ro.  

Daniel Nuță și-a petrecut sărbătorile în Thailanda  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Daniel Nuță știe clar ce își dorește să se întâmple în acest an.  

De cele mai multe ori nu-mi iese ceea ce-mi propun, poate chiar 50%, dar important este că am un drum pe care vreau să merg și știu foarte clar ce vreau să se întâmple cu mine și cu oamenii din jurul meu în următorul an. Trag cât pot de mult să le îndeplinesc. Vă pup. Vă mulțumesc că sunteți cu mine. La mulți ani”, a spus Daniel Nuță.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton