Homepage  / Vedete româneşti

Daniel Nuță, despre scenele de dragoste cu Teona Stavarachi din Groapa. „Suntem îndrăgostiți unul de celălalt de la…”. EXCLUSIV

Daniel Nuță, despre scenele de dragoste cu Teona Stavarachi din Groapa. „Suntem îndrăgostiți unul de celălalt de la...”. EXCLUSIV
6

de Cătălina Matei,

Pro TV difuzează pe 16 septembrie primul episod din serialul „Groapa”, iar telespectatorii vor vedea și primele scene de dragoste dintre protagoniștii Daniel Nuță și Teona Stavarachi. Cei doi au avut de filmat secvențele intime la scurt timp după ce s-au cunoscut. Cum s-au descurcat?

Daniel Nuță, despre scenele de dragoste din „Groapa”

Teona Stavarachi și Daniel Nuță interpretează personajele principale din serialul „Groapa” de la Pro TV, Sasha Vlahu și Alma Coman, implicate într-o poveste de dragoste vibrantă, plină de suspans, în care lumea interlopă din jurul lor dictează totul.

Cei doi actori s-au cunoscut cu doar două zile înainte de a începe filmările, iar primele secvențe turnate au fost unele intime. Cum s-au descurcat? Și ce se întâmplă cu personajele lor? Am aflat mai multe detalii de la Daniel Nuță

Ați început filmările pentru serial la scurt timp după ce v-ați cunoscut. Două zile, parcă? Cât de mult sau nu v-ați plăcut la prima vedere?

Suntem profesioniști și ne-am adaptat unul la celălalt ca să putem să funcționăm bine împreună. Am început să ne cunoaștem mai mult de la zi la zi și spre norocul tuturor, avem o chimie bună împreună care se vede foarte bine pe ecran.

„Ne aruncăm într-un cadă plină cu gheață și ne trece”

Și tot atunci ați filmat și câteva scene de dragoste… Cum vă „dezîndrăgostiți” după ce se termină filmarea cu pricina?

Ne aruncăm într-un cadă plină cu gheață și ne trece. E acolo tot timpul pregătită pe set.  Glumesc. Suntem îndrăgostiți unul de celălalt de la ACȚIUNE până la STOP, mai departe e doar profesionalism.

Ce ți se pare cel mai solicitant la acest proiect? Din punctul tău de vedere…

Personal, intensitatea emoțională pe care o are acest proiect e cel mai solicitant lucru. Personajele nu stau niciodată de vorbă nimicuri, tot timpul se întâmplă câte ceva puternic și trebuie să ținem pasul cu aceste lucruri.

Care a fost cea mai lungă scenă de până acum? Cât timp a fost necesar pentru finalizarea ei?

De obicei, pentru o secvență mai lungă se acordă mai mult timp. În principiu, există multe secvențe lungi, 4,5,6 pagini, dar cum am mai spus și mai sus, nu e vorba de asta, dificultatea apare în funcție de ce se întâmplă în acea secvență.

Alma și Sasha, personajele voastre, se și căsătoresc. În viața reală, ai fost sau poate ești în punctul de a oficializa o relație? Cum vezi căsătoria, în general?

Nu am fost în acest punct până acum, deocamdată, în viața mea nu a venit momentul pentru căsătorie. O văd ca pe o chestiune logică și firească între doi oameni care se iubesc și simt să facă această oficializare, dar cred că iubirea nu stă într-un act.

Daniel Nuță cântă trap în „Groapa”

Și cântați în acest proiect. Daniel, personajul tău e trapper, iar Teona și-a pus vocea pe colona sonoră a serialului. Cum credeți că te-ai descurcat din postura aceasta?

Nu știu, abia aștept să văd episoadele ca să aud varianta finală. Dar după înregistrare, părea că a fost ok.

Veți cânta și împreună?

Cine știe ce ne rezervă viitorul, ar fi ceva, ar fi funny, Teona să cânte greul și eu să arunc 2,3 versuri de trap.

Daniel Nuță, despre cele mai grele momente prin care a trecut la filmările pentru „Groapa”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cum crezi că va fi primit serialul de către telespectatori? Mai ales că Pro TV-ul difuzează și „Clanul”, o altă poveste a cărei intrigă se concentrează pe lumea interlopă…

Groapa e o poveste de familie într-o lume interlopă. Cred că familia e cuvântul important din această propoziție. Unde, când se întâmplă povestea sunt importante, dar fac secundariat în pofida relațiilor de familie și acestei structuri foarte puternice care există între membrii Vlahu. Cum gândesc ei, cum simt, ce ascund, ce lasă să iasă la suprafața, acolo stă frumusețea poveștii noastre.

Dincolo de „Groapa”, în ce alte proiecte mai ești implicat?

Deocamdată, eu nu am timp de nimic altceva și sunt 100% focusat pe filmările de la Groapa.

Și cum arată o zi absolut banală pentru tine?

Sport, văzut filme și mult învățat de text. Aaa, și voi începe curând cursurile de film cu copiii la Academia Studiourile Buftea.

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton