Homepage  / Vedete româneşti

Daniel Nuță a luat pauză de la filmările pentru Groapa. Actorul a avut parte de o escapadă în Corfu, alături de iubita sa

Daniel Nuță a luat pauză de la filmările pentru Groapa. Actorul a avut parte de o escapadă în Corfu, alături de iubita sa
13

de Cătălina Matei,

După ce toată vara a fost prins cu filmările pentru primul sezon al serialului „Groapa”, care va începe pe 16 septembrie la Pro TV, Daniel Nuță a avut parte de câteva zile mult așteptate de vacanță. Actorul și iubita sa au fugit pentru câteva zile în Corfu.

Daniel Nuță și iubita lui, escapadă în Corfu

Din 16 septembrie, la Pro TV începe serialul „Groapa” care prezintă o imagine realistă și dură a vieții mafiei, relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste, într-un mod care-i va face pe cei de acasă să se bucure de fiecare secundă și să înțeleagă că familia e totul. Producția este o adaptare după „Legea familiei” („Çukur”/„The Pit”), care a fost printre cele mai populare seriale turcești ale anului 2018.

Daniel Nuță este protagonistul noii producții, unde îl interpretează pe Sasha Vlahu. El este unul dintre fiii unei familii de interlopi din Giurgiu, prins între pasiunea sa pentru muzica trap, persoana iubită, interpretată de Teona Stavarachi, și restul clanului.

De mai bine de două luni de filmări pentru noul serial de la Pro TV, Daniel Nuță, cel care a ajuns extrem de popular după apariția sa în seria Netflix „Rise of Empires: Ottomans”, unde l-a interpretat pe Vlad Țepeș, a avut parte și de o scurtă vacanță.

Când vom termina de filmat primul sezon, probabil voi fugi câteva zile în Sicilia sau undeva la soare”, ne povestea actorul într-un interviu, în luna iulie. Daniel nu a ajuns pe plajele din Italia, dar a găsit soarele dorit în Grecia. Mai precis pe Insula Corfu, unde a petrecut câteva zile alături de iubita sa.

Câteva fotografii din excursia mea rapidă de 3 zile în Corfu. Swipe pentru a vedea clasicul român în vacanța lui în Grecia. Ghiciți care”, a scris Daniel Nuță în dreptul unor fotografii postate pe contul său de Instagram.

daniel-nuta-vacanta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

În plus, actorul pe care îl vom vedea în serialul „Groapa” a postat și un video-rezumat al scurtei sale escapade din Grecia. Din clip reiese că a avut parte de o plimbare minunată cu barca alături de iubita sa.

Scene de dragoste cu Teona Stavarachi

În serialul care va începe în curând la Pro TV, „Groapa”, Daniel Nuță o are ca parteneră pe Teona Stavarachi, pe care am mai putut-o urmări în fimul lui Pavel Bartoș „Ramon”. Cei doi nu se știau dinainte de acest proiect, au început să filmeze imediat, iar chimia dintre ei a funcționat perfect, mai ales că primele scene au fost unele… „fierbinți”.

Haha, prima noastră zi de filmare a fost cu multă iubire. Ne-am cunoscut la acest proiect, dar pare că ne știm de o viață și, în fața camerei, funcționăm foarte bine împreună. Când nu filmăm, povestim mult, lucrăm textul pe care urmează să îl filmăm, îi recomand multe filme de văzut. În general, petrecem mult timp împreună. Ceea ce ajută la relația din fața camerei”, ne declara Daniel cu ceva timp în urmă.

Foto: Pro TV; Instagram

Daniel Nuță, despre cele mai grele momente prin care a trecut la filmările pentru „Groapa”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton