; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Niţoiu se căsătoreşte weekendul ce vine

23 July 2012

Rândurile burlacilor din redacţia Ştirilor Pro TV se restrâng din ce în ce mai mult! Asta pentru că şi prezentatorul Ştirilor de la ora 13.00, Daniel Niţoiu, se va căsători pe 29 iulie cu frumoasa lui logodnică, Marina (prezentatoarea ştirilor din sport din cadrul matinalului de la TVR 1, n.r.).

Petrecerea va fi una restrânsă, cu familia şi prieteni apropiaţi, iar cu această ocazie Daniel îşi va revedea un verişor plecat de nu mai puţin de 7 ani în SUA.

Surpriza pe care vedeta ProTv o pregăteşte invitaţilor săi constă într-un sistem de karaoke, la care fiecare petrecăreţ va putea să-şi testeze talentul într-ale muzicii.

„Nu credeam că sunt atât de multe lucruri de pus la punct şi atâtea detalii de care trebuie să ţii cont atunci când organizezi un astfel de eveniment', mărturiseşte Daniel, preocupat ca toate lucrurile să iasă cât mai bine şi ca lumea să petreacă până-n zori.

Daniel va purta un smoking bleumarin, butoni şi papion negru, iar Marina va avea o rochie cu trenă lungă. „Am cumpărat deja verighetele de câteva luni. Sunt simple, din aur galben, iar cea a Marinei are un diamant discret', a dezvăluit Daniel.

img_6314_resize

Picture 1 of 9

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare