; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meci Daniel Ghita vs Dzevad Poturak

Daniel Ghiță, revine in ring! În această seară, Kanal D difuzează în direct meciul campionilor: Daniel Ghiță vs Dzevad Poturak

29 October 2018

In aceasta seara, de la ora 22:45, Kanal D va trasmite, in direct, meciul de revenire al magnificului Daniel Ghita.

Supranumit Lunetistul' sau Samuraiul Salbatic', datorita strategiei loviturilor greu de anticipat chiar si de catre luptatorii experimentati, Daniel Ghita a devenit unul dintre cei mai dificili adversari din lume, in domeniul in care activeaza, kickboxing, categoria supergrea.

In varsta de 37 de ani, Daniel Ghita este considerat a fi unul dintre cei mai valorosi sportivi romani ai tuturor timpurilor. Romanul s-a remarcat si a stralucit in kickbox, considerat a fi unul dintre cele mai periculoase sporturi de lupta, si este cel mai titrat si respectat kickboxer roman din toate timpurile. Daniel Ghita a intrat, cu succes, in top trei cei mai buni kickboxeri din lume, la categoria grea.

 

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 22:45, in direct, la Kanal D, un meci legendar, intre romanul Daniel Ghita si bosniacul Dzevad Poturak. Infruntarea are loc in cadrul evenimentului Colosseum Tournament, desfasurat la Sala Polivalenta, din Cluj.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare