; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Day Lewis nu spune „Adio” Hollywood ului Ce planuri are după renunțarea la actorie

Daniel Day-Lewis nu spune „Adio” de tot Hollywood-ului: Ce planuri are după renunțarea la actorie

24 January 2018

Daniel Day-Lewis, care a câștigat de trei ori Premiul Oscar pentru „cel mai bun actor în rol principal', a șocat pe toată lumea când a anunțat că se retrage din actorie. Actorul a luat această hotărâre vara trecută, informație despre TVmania a scris pe larg AICI

Day-Lewis, în vârstă de 60 de ani, nu şi-a motivat decizia de a nu mai accepta roluri în filme, pe care a numit-o pur și simplu de natură „personală'.

„Daniel Day-Lewis nu va mai lucra ca actor', a spus Leslee Dart, purtătorul său de cuvânt, într-un comunicat. „Este profund recunoscător tuturor colaboratorilor săi şi publicului de-a lungul atâtor ani'.

Concret, ultimul rol al lui Daniel Day-Lewis va fi cel din „Phantom Thread', film care a primit șase nominalizări la Premiile Oscar 2018, inclusiv una pentru cel mai bun actor în rol principal (Daniel Day-Lewis). Pagesix.com dă însă drept sigură mutarea sa pe partea partea de producție a peliculelor.

Surse citate de publicația mai sus menționată dau drept sigură informația conform căreia actorul a avut deja întâlniri referitoare la un nou proiect.

„A participat la mai multe ședințe despre producerea unor proiecte', a declarat sursa, care a mai povestit că Day-Lewis s-a întâlnit, anul trecut, cu reprezentanții A24 Films, distribuitorul peliculelor „Lady Bird', „The Florida Project' și „The Disaster Artist'.

Pe de altă parte, despre noul său „job' de la Hollywood vorbește și o a doua sursă menționată de pagesix.com, care precizează că Day-Lewis „încearcă să-și ajute un prieten să finanțeze și să producă un film'.

Până la momentul actual, reprezentanții actorului nu au făcut declarații cu privire la acest subiect.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare