; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Craig vrea un „James Bond” memorabil

19 December 2011

Daniel Craig şi-a dezvăluit cea mai recentă dorinţă legată de viaţa sa profesională. Actorul vrea ca următorul film cu James Bond, „Skyfall', să rămână în istorie drept cel mai bun film al seriei, scrie femalefirst.co.uk.

Filmările pentru cel de-al 23-lea film cu agentul 007 sunt în toi, iar aceasta este a treia oară când Daniel Craig îi dă viaţă celebrului agent.

„Sunt norocos pentru că am primit şansa de a-l juca pentru a treia oară pe James Bond şi intenţionez să fie cel mai bun film cu Bond; Bond cu „b' mare', a spus actorul la o conferinţă de presă.

Daniel Craig este lăudat de însuşi producătorul filmului, care a declarat recent că nu crede că există un actor mai bun care să joace rolul lui Bond.

„Mi-ar plăcea ca Daniel să bată recordul lui Roger (Roger Moore, n.r.) şi să facă opt filme ale acestei serii. Mulţi au spus că el este cel mai bun James Bond de la Sean Connery încoace şi nu pot să îl contrazic', a declarat Michael C. Wilson, citat de cinemagia.ro.

Înainte de a-l vedea pe Daniel Craig în „Skyfall', îl putem urmări în „The Girl With The Dragon Tattoo', o adaptare a romanului cu acelaşi nume scris de Stieg Larsson.

„Skyfall' este programat să fie gata pe 26 octombrie anul viitor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare