; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

James Bond a été nommé par Ban Ki moon "UN Global Advocate for the Elimination of Mines and Other Explosive Hazards" avocat pour l?elimination des mines et autres explosifs.

Daniel Craig va fi operat la gleznă. Ce a pățit actorul pe platourile de filmare

24 May 2019

Daniel Craig urmează să fie operat la gleznă, după ce s-a accidentat în timpul filmărilor pentru cel de al 25-lea lungmetraj din franciza „James Bond', în Jamaica.

Actorul britanic s-a rănit în timp ce filma la cea de a cincea peliculă în care joacă rolul lui James Bond, potrivit contului oficial de Twitter dedicat celui mai faimos spion din lume. În pofida acestui incident, lansarea în cinematografe a filmului „James Bond' rămâne programată pentru aprilie 2020.

Deși calendarul de producție rămâne neschimbat, medicii i-au recomandat lui Craig o recuperare de două săptămâni în urma intervenției chirurgicale. Conform publicației New York Post, Daniel Craig a alunecat pe un doc și a căzut. Britanicul este primul actor dintre cei care l-au interpretat pe agentul 007 care își execută singur cascadoriile. Iar acest lucru i-a adus starului mai multe accidentări.

În urma unei scene din filmul „Casino Royale' a rămas fără doi dinți. În timp ce filma pentru „Quantum of Solace' și-a tăiat vârful unui deget și a suferit o ruptură musculară la nivelul umărului și s-a accidentat la un genunchi într-o scenă de luptă din filmul „Spectre'. 

În 2018, Daniel Craig a acceptat în cele din urmă să interpreteze încă o dată – şi pentru ultima dată – rolul spionului James Bond, la vârsta de 51 de ani. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare