; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Craig – secretul unui trup de agent 007

09 May 2012

Ca să intre în rolul lui James Bond, după care multe femei suspină, iar pe care bărbații îl invidiază, Daniel Craig se pregătește constant și, bineînțeles, acordă o atenție deosebită fizicului. Actorul de 44 de ani a dezvăluit recent cum se menține în formă pentru următorul rol din filmele cu agenți secreți, „Skyfall'.

Secretul lui Daniel Craig constă în folosirea crioterapiei. Mai exact, conform dailymail.co.uk, Craig își supune corpul unei temperaturi extrem de scăzute, care îi stimulează circulația sângelui, dar îi dă și multă energie pentru a face exerciții fizice.

„Daniel Craig a folosit crioterapia pe post de regim de antrenament înaintea noului film cu James Bond. El o folosește constant, dar e foarte secretos', a spus o sursă citată de Daily Mail.

În timpul unei sesiuni de tratament, Daniel Craig intră într-o cameră specială, unde temperatura este între -100 de grade și -135 de grade Celsius. Totul durează 3 minute, dar diferența extremă de temperatură face ca organismul să se refacă mai repede în cazul unei probleme de sănătate.

„Schimbarea de temperatură  face ca numărul de endorfine eliberat să crească, deci oamenii au mai multă energie', a mai spus sursa.

Desigur, Daniel Craig acordă o mare parte a timpului său liber antrenamentelor fizice, care implică, printre altele, ridicarea unor greutăți considerabile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare