Homepage  / Vedete străine

Daniel Craig, schimbare radicală de look. Fanii au reacționat imediat: „Javier Bardem, tu ești?”

Daniel Craig, schimbare radicală de look. Fanii au reacționat imediat: „Javier Bardem, tu ești?”
10

de Cătălina Matei,

Adio costume la patru ace și tunsori scurte, aranjate la milimetru! Căci look-urile lui James Bond nu se mai potrivesc acum lui Daniel Craig. Actorul care l-a interpretat pe celebrul spion britanic și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de stil și... coafură!

Daniel Craig, schimbare radicală de look

Daniel Craig are un nou look! Actorul în vârstă de 56 de ani și-a surprins fanii la începutul acestei săptămâni când a apărut într-o campanie pentru casa spaniolă de modă de lux, Loewe.

Britanicul este noua imagine a brandului iberic care tocmai a lansat colecția de toamnă/iarnă, cu ținute care nu au mai nimic în comun cu graderoba celebrului James Bond. Și nici cu stilul abordat în general până acum de actor.

În noua campanie a casei de modă Loewe, Daniel Craig pare mai degrabă un hipster, cu șuvițe lungi, nearanjate și haine mai ciudate.

În locul unui costum la patru ace, starul din „Casino Royale” o bluză polo tricotată verde pădure cu un model pestriț cu roz aprins, portocaliu, galben lămâie și verde măslină.

Campania ibericilor i-a împărțit în două tabere pe admiratorii lui Daniel Craig, comentariile lăsate de aceștia pe contul de Instagram al celor de la Loewe fiind de-a dreptul… delicioase.

De la Bond, la unchiul cool”, „Javier Bardem, tu ești? Lol”, „Nu pot să-mi iau ochii de la păr… pur și simplu nu pot!”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fanii actorului britanic la postarea de mai sus.

Daniel Craig, într-un nou film din seria „La cuțite”

Noul film din seria de succes a lui Rian Johnson se va numi „Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery”, iar actorii care i se vor alătura, deocamdată, lui Daniel Craig sunt Josh O’Connor și Cailee Spaeny.

knives-outIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Scenariul și regia filmului „Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery” îi vor aparține tot lui Rian Johnson. Filmul se va vedea pe Netflix, la fel ca cele două filme anterioare ale francizei. Rian Johnson va produce, de asemenea, filmul, alături de Ram Bergman, asociatul său în cadrul companiei T-Street Pictures.

Detaliile poveștii în care Daniel Craig îl va juca din nou pe agreabilul detectiv Benoit Blanc sunt, deocamdată, necunoscute. Platforma Netflix a făcut o investiție record (450 de milioane de dolari) în cele două continuări ale filmului inițial, „La cuțite”.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton