; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

James Bond a été nommé par Ban Ki moon "UN Global Advocate for the Elimination of Mines and Other Explosive Hazards" avocat pour l?elimination des mines et autres explosifs.

Daniel Craig nu mai vrea să fie James Bond

23 May 2016

Actorul nu mai vrea costumul spionului englez și este destul de hotărât având în vedere că a refuzat o sumă cu foarte multe zerouri: 88 de milioane de euro.

Daniel Craig, alias James Bond a été nommé par Ban Ki-moon "UN Global Advocate for the Elimination of Mines and Other Explosive Hazards" avocat pour l?elimination des mines et autres explosifs a New York le 14 avril 2015 Mr. Craig during his meeting with the Secretary-General Ban Ki-moon.

Daniel Craig, care a interpretat rolul agentului 007 din 2006 („Casino Royal'), ar fi refuzat suma de 88 de milioane de euro oferită de studiourile Sony și MGM pentru a accepta să joace personajul în încă două lungmetraje. Știrea a apărut în toate tabloidele britanice, cu Daily Mail în frunte. Deocamdată nu e nimic oficial.

Numele care se vehiculează cel mai des pentru preluarea rolului celebrului spion britanic este cel al actorului Tom Hiddleston.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare