; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Craig şi Rachel Weisz lucrează… la un copil

20 September 2011

Deşi s-au căsătorit pe 22 iunie anul acesta, actorul şi soţia sa, Rachel Weisz, vor să devină cât mai repede părinţi, anunţă showbizspy.com.

Vor să-şi consolideze familia, este foarte important pentru ei să aibă un copil împreună. Se iubesc mult şi tot ceea ce îşi mai doresc este un bebeluş', a declarat o sursă apropiată cuplului.

Amândoi actori au copii din relaţiile anterioare. Rachel (41 de ani) are un băieţel de cinci ani cu Darren Aronofsky, iar starul din James Bond e tatăl unei fete de 19 ani, fructul căsniciei sale cu Fiona Loudon.

Rachel este o persoană obsedată de muncă şi a spus că relaţia ei cu Darren a eşuat pentru că nu a ştiut să menţină echilibrul între serviciu şi familie. Nu mai vrea să facă aceeaşi greşeală a doua oară. Crede că Daniel este fantastic. Ea deja glumeşte că vor avea un bebeluş Bond', a spus un prieten al actriţei.

Următorul film din seria Bond, Bond 23', va apărea în 2012, printre actorii care vor juca în această peliculă numărându-se şi spaniolul Javier Bardem.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare