; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Craig îşi lasă barbă pentru noul film Bond

24 October 2011

Actorul îl va interpreta pentru a 3-a oară pe agentul britanic 007 în filmul „Skyfall', care se va lansa în 2012, şi a fost rugat de producători să-şi lase barba să crească, relatează femalefirst.co.uk.

În plus, Daniel Craig (43 de ani) se antrenează de şase luni pentru a-l interpreta din nou pe agentul James Bond.

O sursă a spus: „Daniel ţine regim cinci zile pe săptămână, aleargă prin Central Park, face flotări, înoată şi joacă tenis în fiecare weekend. N-a fost niciodată într-o formă aşa de bună'.

James Bond a mai purtat barbă în filmul „Să nu mori azi' (2002) – când agentul interpretat de Pierce Brosnan (58 de ani) a fost capturat de soldaţii din Coreea de Nord. În schimb, „Skyfall' va fi primul film în care spionul alege să poarte barbă.

Bugetul noului film din seria Bond – a cărui lansare a fost amânată din cauza problemelor financiare cu care se confruntă casa de producţie MGM – a fost redus drastic.

„Au redus mult din cheltuieli. Decorurile grandioase au fost tăiate de pe listă. Au rămas cu o distribuţie redusă care călătoreşte în locurile de filmare. Nu vor exista la fel de multe lupte corp la corp, dar vom vedea multe explozii', a explicat o sursă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare