; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Craig s-a luat de politicieni și Kim Kardashian

28 December 2011

După ce s-a luat de clanul Kardashian, pe care i-a făcut niște „idioți' pentru felul în care și-au mediatizat viețile, acum a venit rândul politicienilor să intre în colimatorul starului din James Bond, scrie Daily Mail.

Într-un interviu acordat ediției din decembrie- ianuarie a revistei Mens Journal, actorul a spus că prim ministrul britanic Tony Blair ar fi trebuit să fie șeful agentului 007.

Craig (43), pe care îl puteți vedea în „Fata cu un dragon tatuat' (are premiera în cinematografele de la noi pe 30 decembrie), a spus că politicienii „încearcă deseori să se aibă bine cu celebritățile în speranța ca imaginea lor să fie <>'.

Actorul a explicat că, de exemplu, Tony Blair l-a invitat pe solistul trupei Oasis la ceai, cândva în 1997, iar acest lucru era ceva deosebit fiindcă venea după perioada Margaret Thatcher.

I-a adus laude lui Clooney

Daniel Craig a avut și cuvinte de laudă in interviul acordat revistei citate, dar nu au fost oferite unui om politic, ci colegului de breaslă George Clooney.

„George ia pulsul vieții politice și este unul din oamenii ăia care se pot ridica să țină un discurs (politic, n.r.), și eu nu am talentul ăsta', a explicat Craig.

Următorul film cu James Bond, „Skyfall', este programat să apară în toamna lui 2012.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare