; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Craig a acceptat să joace din nou rolul lui James Bond. Care au fost condițiile

Daniel Craig a primit o sumă uriașă pentru a-l reinterpreta pe James Bond. Află aici detaliile!

14 May 2018

Actorul Daniel Craig nu s-a lăsat convins prea uşor să revină în rolul lui James Bond. După ce a afirmat în câteva rânduri că nu mai dorește să revină în rolul agentului 007 se pare că un cec cu o sumă considerabilă l-a făcut pe Daniel Craig să revină asupra acestei decizii.

Potrivit tabloidelor de peste oceane, actorul a încasat un cec în valoare de 25 de milioane de dolari pentru a juca în noul film al francizei „James Bond'. În toamna lui  2017 actorul a confirmat că a semnat pentru a juca în cel de-al 25-lea film din seria Bond, după negocieri ce au durat ani și după ce acesta declarase că mai degrabă și-ar tăia venele decât să joace într-o nouă producție cu Agentul 007.

Conform zvonurilor, noul film cu James Bond va apărea pe marile ecrane în anul 2019. Acesta este al cincilea film în care Daniel Craig îl joacă pe Agentul 007, după „Casino Royale,' „007: Partea lui de consolare', „007: Coordonata Skyfall' și „Spectre'.

De curând o nouă veste bună a venit în familia lui Craig. Acesta și soția lui, actrița Rachel Weis, au anunțat că vor deveni părinți și au mărturisit, conform Daily Mail, că sunt 'extrem de încântați pentru omulețul care este drum'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare