Homepage  / Televiziune

Daniel Coman și Radu Hângănuț prezintă matinalul „Bună dimineața, România!”, la Euronews România

Daniel Coman și Radu Hângănuț prezintă matinalul „Bună dimineața, România!”, la Euronews România
6

de Redactia Tvmania

Euronews România le-a pregătit telespectatorilor, de luni până vineri, între orele 07.00 – 10.00,  un matinal de excepție. „Bună dimineața, România!” este o emisiune informativă-utilitară, de tip magazin, care îi va ține la curent cu cele mai noi știri ale dimineții și analiza principalelor evenimente, plus multe alte subiecte de interes.  

Gazde pregătite cu cele mai fierbinți subiecte ale zilei, la matinalul Euronews România 

Gazdele matinalului vor fi Daniel Coman și Radu Hângănuț. Daniel Coman, un jurnalist cu profil economic, va prezența informații utile din economie cu interpretări clare și contextualizate ale cifrelor care au impact asupra românilor, iar Radu Hângănuț, realizatorul formatului #CUBE, va avea grijă să ferească telespectatorii de ”fake news”, punând sub lupa obiectivității și a surselor verificate informațiile care se rostogolesc în mediul online și nu numai.  

Cube este o rubrică ce va aborda subiecte din mai multe zone de interes, prioritizând actualitatea, dar va atinge știri sensibile cum sunt cele legate de varii dezbateri din social media – felul în care sunt derulate, taberele implicate, dar și demontarea știrilor false care se viralizează în online. Vor fi discuții captivante despre reglementarea online-ului, legislație europeană sau națională și diverse proiecte legislative din afara țării care ar putea avea un impact asupra consumatorilor de social media din România. Tehnologia AI nu va fi nici ea omisă, fiind mereu un subiect fierbinte și controversat. 

Radu Hanganut prezintă matinalul „Bună dimineața, România!”, la Euronews RomâniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Rubrici zilnice și săptămânale pentru toți 

Matinalul este structurat pe mai multe rubrici zilnice și săptămânale, toate menite să îi pună pe telespectatori la curent cu actualitatea. Astfel, pe lângă știrile zilei, aceștia vor primi informații importante din zona sportului, puse în context și analizate de jurnaliștii Edi Popescu și Andrei Nourescu în rubrica ”Sport”. Alex Dumitru îi va purta în lumea cinematografiei în pastila informativă ”Cinepil”, iar prin ”Digital first/trends + Întrebarea zilei” vor afla care sunt cele mai căutate lucruri ale zilei pe Internet alături de Daniel Coman ce îi va iniția și în lumea  IT & gaming. 

În fiecare marți și joi de la 09.50, telespectatorii vor putea urmări “Hype” – o discuție despre cele mai fierbinți și în trend subiecte ale momentului alături de Diana Drăgotescu, miercuri și vineri de la 07.30, vor descoperi materiale despre cum să ai o viață sănătoasă și armonioasă la ”Trăiește bine” prezentată de Tatiana Lipchin și „Vremea” (joi, 08.30) – un scurt debate despre vreme, fenomene deosebite și alte curiozități din meteorologie cu Nora Dincă. Echipei matinalului Euronews România i se alătură vineri de la 09.30 și Alida Mocanu cu o discuție interesantă despre artă la “Cult”. 

Nora Dinca, la matinalul „Bună dimineața, România!”, de la Euronews RomâniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 6

Gândit pentru a satisface nevoile tuturor pentru informații cât mai diverse, din domenii extinse, matinalul ”Bună dimineața, România!” este munca unei echipe unite, dornice să aducă pe micile ecrane doar rezultatele unei documentări corecte și să ofere toate perspectivele unei știri din surse sigure. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton